Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHA... nisu kreteni... HAHA... pa samo kad pogledas ovu sliku, sve ti je jasno o kakvim komadima KRETENSKIM se radi... HAHA
@ScepanMahleni Naravno da nisu kreteni ljudi imaju milione, familije im osigurane i upravljaju drzavom.
Narode, pakuj 'šipke' i pravac normalna zemlja, svaki dan u ovakvoj zemlji je još jedan izgubljen dan života, sa ovakvim govedima na čelu zemlje ničemu dobrom se ne možemo nadati...
@Prometheus074 ako treba goriva do cacka nema problema
neko ima tri tenora neko tri asa a mi 3 krelca ili uzmeš 2 krelca trečeg dobiješ gratis
Naravno da nisu kreteni. Kreteni su birači koji ih trpe ali šta je tu je. Demokratija je čudo...
SMOR. MOCVARA
niste vi kreteni, naravno, vi ste kretencine
Bravo dodice molim te nastavi tako pa da vidimo dokle cemo i nema bjezanije sa ovim novim avionima sto si sebi uzeo. Kad vec uvaljujes rs onda budi lafac i ostani tu do kraja.
A jeste li debili aki nuste kreteni hahahaha
fini neki ljudi
Dodo će RS prodat na eBay-u. Kupit će ih Bingo za 500 miliona KM.
ma niste kreteni
E moj Inzko, zabrini se..😂😂
Jučer, kada su se sastali babo Erdogan i Trump, Bošnje su pisale živio sultan, živjela Turska, pljuvali po Trumpu, pisali su da je Amerika ovakva i onakva, da NATO ne valja i da se raspada a danas pišu hoćemo u NATO, živio NATO, živjela Amerika hahahaha koji komedijaši su ove Bošnje :-)
jos od prije raspada jugoslavije politicari nisu uspijevali da se dogovore. isli su okolo, ko kakav putujuci cirkus i dogovarali se o necemu u sto ni sami nisu vjerovali. istorija se ovdje opet ponavlja. putujuci cirkusi ponovo kruze.
Bla, bla, bla...
Mile ti si jedini Turcin koji ne smije u 🇺🇸😹
To je taj Milodar Dodik