Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rješenje je u procesuiranju političara koji krše Ustav države. Neko je sebi umislio da će dobiti političke ustupke za obećanje da će se vratiti u ustavne okvire. Ta m*da neka prodaje svojoj mami pod bubrege.
Sto objavljujete ovog krmka uopste, ima dovoljno medija u eresu nek oni pisu o njemu. Ne treba mu davati medijski prostor nikako, mamu mu *ebem nacionalisticko lopovsku...
Ovi srbi bi samo da se dopisuju, hrvati stavljaju zareze, a morate znati da bosnjaci ipak na kraju stavljaju tacku.
Nema se sa tobom sta pricati
Bili bi najgluplji ako pdu na taj sastanak gdje ćeš ti prisustvovati Sa tobom nema dogovora niti pregovora zbog svega uvinjenog i izrecenog. Za takve postoji samo zatvor.
Trebaliste Duduka fino zamolit ! Toje Tata Srba.
SVA TROJICA STE LAZOVI TESKI MISLIM DA BI TREBALO MNOGIM DOC IZ STRAZNJICE U GLAVU.
Pravim problem. Koji je vaš prijedlog da rješite problem koji napravim, u pisanoj formi, molim lijepo!
Igra se covjek dugo, a strpljenje Bosnjaka je ogromno a kad ono popusti kad krenu nema povrstka vise tako da dobro bi bilo da malo stane jer strpljenja je malo, razgovorom se sve moze rijesiti ali nema on sebi ravnog među nama.
Uzmeš Ustav BiH. Uzmeš zakone donešene na nivou BiH. Poneseš na sastanak. I to je viđenje rješenja barabo jedna neotesana. Koga više praviš budalom. S tobom niko normalan više se ne bi sastao. Proizvodiš krizu u državi da bi konačno umorio amerikance i onaj dio dobronamjernih u EU, a i da bi skrenuo pažnju sa finansijskih problema do kojih si doveo tu svoju sirotinju.
Stranke ne samo u Sarajevu nego iz čitave BiH da imalo imaju obraza ne bi nikako pričali sa ovim Ronhilom, njega treba na mute jer sa njim se može jedino razgovarati i dogovoriti samo kako njemu paše, stavite na ignore pa češ vidjeti kako će biti ko cvjećka
Mile tuži ih traži obeštećenje, puni budžet treba vratiti ratu kredita za par mjeseci
Nisu mogli od smijeha poslije pisma Guetteres još se ljudi smiju
mile cetalju ti si proslost
Trojka ce prepisat od HDZ-a
ne sikiraj se, sve ce pristati sto im ti kazes
Ne damo pare i gotovo.