Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reče Milokrad i zaduži RS sa još 700 miliona haha
Milodug dodik
Ima li iko da mu kaze da je pravo dosadan i naporan!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kako bi bilo lijepo da protjeramo i tebe i Bakira i Covica i sve ostale koji su na bilo kakvim funkcijama i dovedemo nekog Hansa da nam vodi drzavu! Kad onoliki New York vodi jedan gradonacelnik, mogao bi i za Bosnu jedan normalan covjek koji nije niciji, a zna sta radi!
Ne mozemo ni mi sami sebi pomoci
Tebi nema nikako pomoci, svakako na opcim izborima letis.
Svadja kao i svaki put u zadnjih 30 godina na vrijeme. Sda promijenio temu sa respiratora i kriminalaca na rat. Dodo dobio lovu. Moglo bi pasti i pecenje za sve ukljucene u Lukavici. Cim ramazan prodje, ovi iz Sda ne jedu odojak za ramazan.
Ambasadori BiH u inostranstvu, iz reda srpskog naroda, i dalje u predstavnici BiH, a ne svojih ideja i stavova? Svoje ideje i stavove, nek iznose van radnog vremena. Zato i postoji Ministarstvo vanjskih poslova BiH koje im daje uputu o tome koji su stavovi BiH.
Onda bi trebalo da vazi i za Bosnjake, zar ne, ali to nije slucaj, vec ces cuti od Bosnjaka kako oni priznaju nezavisnost Kosova. Hajde sto samim tim sami sebi uskacu u stomak, jer priznaju presedan Kosova, a to znaci i primjenu tog presedana u BiH, vec isto ne postuju stavove BiH. Dvostruki arsini u politici i misljenju Bosnjaka, nista novo, nista cudno. Neprincipijalnost je karakteristika bosnjacke politike, djela i misli.
Što ti smetaju ako ništa ti ne mogu?Pričaš bajke koje samo Srbi mogu progutati!
Nazvao ga Vucic da mu kaze da je dobro odradio stvar i da sada stane sa tom forom. Jer sada je potrebno da lagano popusti, a sve to u nadi da ce Bosna sapatom pasti. Jedino sto ovdje treba da padne su nacionalni lideri i da ih sve zajedno posaljemo na smetljiste istorije! Zivjela gradjanska BiH!
Gradjanska- muslimanska, islamska, unitarna, šerijatska.
ronhil dug iiiii
U bliskoj buducnosti, sef drzave ce biti PLACENI STRANAC.Oglas ce biti otvoren prema citavom svijetu, a kriterije ce sastaviti strucnjaci ;)
Dodik podvio rep..sad slijedi Kontra-Napad.Hrvati upredili Topove prema Bajna Luci,EUFOR upalio Helikoptere,ceka se samo jos Bosnjo da iskomentira na Klix-u i izvadi i podmaze Vakcine.
Znači sada je ovaj rohan i sirovina dobrotvorac, a drug taliban je ratnohuškač. Eeee a šta je sve rohan do sada rekao i uradio i ništa.
Evo razgovaramo: nema ništa od nezavisnosti RS-a. Pokušajte, i pripremite traktore za novu traktorijadu.
Vidicemo.
Dodik podvio rep..sad slijedi Kontra-Napad.Hrvati upredili Topove prema Bajna Luci,EUFOR upalio Helikoptere,ceka se Bosnjo da iskomentira na Klix-u i izvadi i podmaze Vakcine i da s
Nije sramota biti bolestan, sramota je što se psihički bolesnici kao i ti ne liječe.
Ni ti sebi ne možeš pomoći.
Stranci te doveli na vlast sa dva poslanika,stranci te mogu i srusiti ako ne budes slusao,sve ostalo su price za malu djecu tipa ruski covjek ovaj onaj,americki uvijek bio i ostao kao i drug vucic...
koji je on demagog, uvijek krivi strance, a sve ideje on blokira i zeli da stvori anarhiju da bi svi odustalu, a ne zna on da je Bake planirao cekati 2000 godina za zlatne kasike....