Komentari (229)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam za vas al imam neki duboki osjecaj da ce zakljucit da se sve treba rijesiti dogovorom izmedju tri strane Ne znam evo sve mi djeluje kao tako
Pa kao i svako. Podrzacaju teritorijalni integritet i suverenitet BiH i dogovor izmedju 3 naroda. Suplja prica
Jedinstvena, unitarna BiH pa nek predsjednik bude i Dodik!
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
A dje zastava RSa
Zapad nema više nameru da se bavi ovim područjem u smislu rata i troši svoje vreme i resurse...Razbili su Jugoslaviju i to im je bio cilj ali to su skupo platili. Izgubili su 10 godina na nas, ne primećujući Kinu koja postaje sila i Rusiju koja se obnavljala... Minišengen je budućnost ove regije i to sada zapad podržava
"Selam alejkum efendija, je li ovaj rucak halalno?!"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dosao da vidi korijene sebe i svoga naroda
Hhahahha sprda se erdogan sa muslimanima, ovo mu je do sada najbolji potez! Zivela Republika Srpska!
Sutra druga prica..
Seres po Muslimanima, a lijepo to sjediti as Muslimanom, genocidnaaa guboooo
Dododnevnik=klix
Prvo Milanović, pa Orban, pa Babiš, pa Janez a sad i vaš Erdogan "genocidni" Mile dobija sve podrške u Evropi kako to sad odjednom?
Hebo ti nas kad se ovaj medo nešta pita. Uporno nas uvlače u nacionalne priče i bojim se da će Erdogan, a potom i Bake to da prihvate.
Slican se slicnom raduje....rakija i harmonika 🤣
Treba skinuti sa vlasti ove tri strane jer se dogovaraju već 25 godina preko grbače naroda. Ovo je tiranija.
Ovaj Dodik fkt isto međed. Nikako nije faca za drzavnika. Pogledaj ti njemu samo stava kad stane da se slika. Sav se nekakav savije ko sajla. Stvarno isto međed. Ovo nije zato sto je srbin ili nesto ali svako iole relan ce isto reci. I nas Šefik ne zna ali Dodik je prekucao. On jadan sav se preznojio dok je stajao preko puta Erdogana. Ne zna sta ce od sebe. Stvarno je duduk.
vidi dodika, nismo više muslimani, sad smo bošnjaci hahahah koji žeton
Mile mu muslimanske pare ja koliko znam Erdogan je musliman sta hoce od muslimana
Nezna on ni sta znaci "MUSLIMAN",
Jest ga Sultan postavio gdje mu je mjesto😉. I zastavu je ponio👏👏👏
@relly257 Mecka je nije Zastava🤣..Neka prica ko sta hoce,burle nije umjesan u ratna desavanjanjega treba politicki i mudro a ne na hampu ovo ono,i to je to,sverc ba onda politika sta vam je🤣
Uvjek sam mislio da BiH treba postati neka federativna drzava. sa 10 federativni jedinica. 3 vecinski Srpske 1. Banja Luka-Prijedor-Gradiska-Teslic 2. Isocna Herzegovina 3. Biljeljina Srebrenica-Mozda i Pale. Jedna vecinski Bosnjacka Bihac-Kljuc. Jedna vecinski Hrvatska - Zapadna Herzegovina. i ostale 5 nek su multi Kulti. Imena nek su geografska.