Komentari (255)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nece Incko,Ameri ce tebe hebati...
@Lloyd...tako je👍🏼
@Admiral Haha kozojeb svrsava i na samu pomisao da da ce Dodika ujapsiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
tek kad srbocetnicka mafija nestane sa balkana tek tada u ovoj oblasti moze zavladati mir... Sve ostalo je utopija... Smrt Fasizmu
Pa Ameri su te spasili. Da nije njih, sad te nigdje ne bi bilo. Schilling bi te već odavno smijenio.
Nepovezana priča...Strah...Zadnji trzaji...
Dodik LICEMJER, ..... MERHABA ASKERI.
Ne volim ga ali ima pravo. INZKO nije ništa drugo nego hadum koji ni zaprijetit ne smije. SAMO SE ČOVJEK ZABRINE. TREBA IH ISTJERAT NIKAKE KORISTI OD NJIH.
Milorade, odletet ćeš ka baba Milkrka. Ako se usprotiviš, nečeš moći ni iz Laktaša da izđeš. RS će imati sankcije - sjeti se Foče, a Srbija ako te prima strašne probleme na svim nivoima, od komšija do Brisela. Biće u polutihoj izolaciji - a onda će posljednju riječ dati građani Srbijanci! A ti dobro znaš šta to znači.
@alejalipa92 pileci mozak ti je,jel ti pises sto se tebi svidja il sto je realnost,ja ti kazem jos 20god Dodik ce te tucat u mozak dok god ne udari zadnji ekser u kovceg ove BiH.
Ja ja hodaj ti dodikoglu hujkaj vrane sad
Hodaj ti dodikoglu prdno si u Čabar visoki Inzko će te kutarisat dužnosti mogao bi sad ti da budeš zabrinut🙍🙉
Hodaj ti dodikoglu prdno si u Čabar visoki je opasan mogao bi sad ti biti zabrinut😆😅😅😅😅😅😅
Auuuuu odžerašit će ga visoki Inzko ja ja hodaj ti kad te Inzko smijeni. Nisi trebao svašta pričati nebi te visoki remetio. Trebao si pričati kako je Bosna lijepa za sve nas kako ćemo je čuvati voljeti maziti i paziti.Ma hajde ima posla nemoj se sikirat dat će Allah nafaku
@gooUser1557332973 Cime se drogiras odaj mi tajnu,ako duvas lijepak za obucu,promjeni uzmi sta konkretnije.
“Kakvo smjenjivanje? Šta ako smijeni, ako mi kažemo da ne dolazi u obzir, šta će onda, koga da smijeni?” - Jesam li samo ja ovdje onaj koji kad malo podvučem crtu i pogledam (u što je Inzcko ulupao milijune plate a ništa ne radi pod ovim Bosanskim nebom) koji vidim a koliko ga god ne volim - da je 100% u pravu. :-(
Protektor ima ovlaštenja da te smjeni i može da hoće ,jer i sam znaš da ti može uskratiti pare od MMF i drugih stranih kreditora gdje bi vi za dva mjeseca imali kolaps ako ne bi imali te pare .A ti kao Presjedavajući jedne države primaš plaću od nje i negiraš je to stvarno nije na nivou ni Afričkih plemena.
@tojaproja To tvoj zardjali mozak ne moze shvatit,on je po ustavu izabran iz RS i puno pravo ima da zastupa interese Republike Srpske,to sto se tebi ne svidja jbg,sto si pustio aliju da potpise mir,sad pusku u ruke pa da te vidimo.Citav zivot se krijete iza drugih i vodite podlu politiku ali procitani ste davno.
Pa i prije su tako pricali haj nek nas bombarduje NATO ako smije.Pa na kraju uvjek bude narod taj koji ispasta.
Na vlast si dovežen u transporteru,a sa vlasti ideš u Sipinom kombiju ili nedaj bože u kovčegu.
Vakat je da ga se makne, stvarno..
@šnalica Vidi ba u solju metni prst,mozda ti se ispuni zelja ili sacekaj sad ce bake dat inerviju neki,dobices terapiju.
Nek mu neko nahaberi da je samo pijun na bjelosvjetskoj sahovskoj tabli, i da je bolje za njeg da sam ode nego da ga "ONI" sklanjaju .. 😏