Komentari (344)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uhapsite ga vise!
Nikakva ostavka, samo hapsenje zbog pokusaka drzavnog udara, govora mrznje i negiranja genocida!
Moramo poceti cistiti u svom dvoristu, da bi drugima sta pricali, sda bagra jede kao rak nas narod, sa srbima znamo na cemu smo.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ja kao bosnjak kazem vama za bilo koji dokazani zlocin nad civilima od strane Bosnjaka oprostite u moje ime. Sta je vama tesko reci oprostite? Kanite se kolektivne svjesti i kolektivne krivice koju sami uporno tovarite, na kraju to breme vas unisti iznutra
Ma svaki dan je prevažan a ti svakako svakim danom toneš dublje. A evo pokazalo je gdje je trulež sa presudama i zakonima pa pls brini o svojoj avliji.
Stari Prdonja
a ja bih se kandidovao za predsjednika al pod uslovom da se niko drugi ne kandiduje. jbt kako je lako ublehe bacat.
Letis ti Akobogda tu ti je i kraj.......
Najbolje Драган Човић da bude srpski član predsjedništva, em Srbin, em piše ćirilicom, em ratni zločinac.
Šta je bijedniće glavati. Znaš da je ende. Osjetila guzica pa sada ti fol daješ ostavku. U zatvor sa majmunom ovim. Ustvari sva trojica u paketu trebate na robiju. Majke vam se nakrhamo !
je li izašlo Mile? napeo si se k'o uš, biće da ti je tvrda stolica pa ne znaš više šta ćeš. bar tako izgleda na slici...
vidi ga, jadnik jadni
Cuj imamo hajku bosnjaka,pa debilu nisu bosnjaci presudili da se desio Genocid nego Sud za ratne zlocine u Hagu koji si ti izmedju ostalog i priznao sam!!!Koji si ti imbecil i tvoje nacionalno huskanje svaki put pred izbore,de ziv bio hajde podnesi ostavku na sve funkcije koje obavljas....hoces al u k....u,volis ti fotelju vise nego vlastitu zenu!!
Ode mile u prdekanu😂😂od njih samo gori moze doci bolje nema sanse
Mi se oprati nikako nemožemo, čitav svijet je rs okarakterisao kao genocidnu tvorevinu, nemojmo se zavaravati i negirati ono štoje čitav svijet dokazao, jer na kraju ćemo ostati sami i izolovani od čitavog svijeta jer EU je jasno poručila da nema mjesta u Europskoj Uniji negatorima genocida u srebrenici i veličanjem ratnih zločinaca.
Neces tako lahko izbjeci zatvor .Polako...
Crni Milorade, otpusti tog tzv. savjetnika, Nemanju Kusturicu, on se izgleda sprda s tobom dajuci ti ove savjete koji bi trebali podici prasinu i koji tako stimuliraju zaplet nakon kojeg ces ti zavrsiti u zatvoru. Steta, a bio si dobar pjevac narodnjaka.
Mile prno si u fenjer
Govedo pred klanjem