Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mile u Rajvosa a nije izlozen u Pionirskoj dolini😂
Eksponat za primjer. Divlji krmak.
Za Pionirsku dolinu samo nejač dolazi u obzir.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Je li iko ikad prije vidio sliku/snimak ili cak uzivo Dodika bez sakoa?
Evo zašto se baš" složio " sa Mogerinijevom: " Želje Milokrada da se otarasi OHR-a, su sada definitivno pale. Ne da OHR ne odlazi, već se pojačava Wigemark i ljudskim i finansijskim potencijalom, a takođe pojačava NATO sa dolaskom britanskog generala, koji takođe imati veoma velika ovlašćenja. Mile, Mile, Kipar ti je ipak najsigurnija desrinacija! Begaj bre, dok te Dragan ( Mektić) nije uhapsio!
UDARNA VIJEST Novi.ba prvi objavljuje istraživanje i dokaze koje će potresti region: KAKO JE RUSKI TAJKUN i "SPECIJALISTA ZA REFERENDUME" ostavio Dodika na vlasti i zašto Moskva podržava rušenje BiH!
dodik je kretencina
Srbenda
Moga Mila pogodila sljiva nije s grane nego iz kafane
sta je mile neda rus kinte sad opet bosna valja
Aaaa doso mile u glavni grad svoje drzave,vidi,vidi....ma ko je to nama dosoo...
Pogledajte ovo!!!!! https://youtu.be/oEbRjQvK9u8
Ba-ja u napinjanju : http://storage.radiosarajevo.ba/image/298572/1180x732/dodik_mogherini_aa4.jpg
Ubleha , again .... Mile , ejjjj, pa bilo je i svedoka na ovom sastanku... Ne možeš baš u kameru , 5 min posle sastanka , da sve slažeš...a da svi to aminuju... Imaj bar malo obraza... PS : dobro ti je natrljan nos.., pa ti sad vidi ..
Aaa Dodo dosao u seher.. Moj dodo jedini problem si ti u Bosni vjeruj ti meni na rijec
vidi kako oni tebe secekaju da se vratis iz rusije pa dojdu, nema ribanja noseva bez tebe
Kako se svi okupe i dodju kad dodje žena sa autoritetom. Ipak EU je sila.:
@RomanijaBluz Bake je samo glasnogovornik naseg Sultana i Halife Erdogana.... Sultan okrene dva telefona, i svi cetnici se postroje i sve i jedan pjeva istu pjesmicu..slusacemo, necemo se glupirati, bicemo dobri....
Mile opet u Sarajevu koliko ces ti jos puta dolaziti a kazes neces vise 😂😂😂
Ćevapi su ko droga...
Sve može sam9 nikad zajedno sa SDA izdajicama!