Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jasta je vec osijetjlivo,nemaju prostora za muljanje, i on i zlajoglu
Elektorsko??!!Ne kontam,....nego pustimo to,...sta cemo sa onim milionima,...i sa psovanjem i prijetnjama medijskim kucama,ha???
ELEKTORSKO ILI ELEKTRONSKO ELEKTORSKO I ELEKTRONSKO SU OBA SISTEMA NE DEMOKRATSKI i za Bosnjake VELIKA PODVALA OD EU-e ! Pazite DOBRO Bosnjaci , ma kakva demokracija ovom propozicijom EU-e, ovo je velika podvala ! Vracanje Ustava Reepublike Bosne i Hercegovine je legitimna i logicna SOLUCIJA ! Sve ostalo je SRBO DIKTATURA uz EU-u srba genocidasa !
Slazemo se sa Dodom,kako ce to 45 posto nepsmenih u Bih glasovati,kada u Sarajevu ne znaju ni koji je broj na tramvaju,autobusu ili trolejbusi. Kao nisu ,ponjeli naocale,suze im oci,nisu oni odavle,itd ,itd,itd. pa i na zadniim izborima ,su dozvoljavali da gladaju nepismeni uz pomoc PREVODITELJA. Pozdrav Hrnjica iz Todorova
Mislim da elektorsko glasanje nije povoljno za ljude u FBiH upravo zbog 10 izbornih jedinica. Ukoliko bismo imali različite kandidate koji bi pobijedili u izbornim jedinicama u FBiH, nadglasao bi ih kandidat iz RS-a
gledam komentare i ne mogu da se nacudim koliko imbecila zivi u ovoj nam dragoj teritoriji (jer drzave ovdje odavno nema, ma kako je htjeli zvati)... ELEKTORSKO, stoko, ne elektroNsko!
Nadam se da bi time bilo rijesen problem kad ti gazda firme u kojoj radis kaze: hocu u tvom selu/naselju da imam 100 glasova ili letis s posla,, ovako bi bilo ravnopravnije
sarajevske nezavisne portale od mahalasko seljacke nezavisne klepto politike koristim samo za potrebe velike I male nuzde
Sa ovolikim procentom nepismenih i polupismenih i to elektronsko glasanje ovdje kod nas ne bi bilo od velike pomoći!!!! Pa mi imamo visokoobrazovane ljude koji ne znaju uključiti računar, a kamoli da tamo kliknu na političku neku opciju tokom izbora. Mi smo jednostavno rečeno beznadežan slučaj. Proces zatupljivanja i onepismenjavanja ljudi je u zamahu.
Sta on zna sta je elektronika.?Satorsko glasanje zacinjeno rakijom i andric gradom , retorikom :udri srbina sa prosloscu i mrznjom samo njemu znanom..To je sto njemu odgovara i sto ga drzi na vlascu .
Kod elektorskog glasanja su veće moguičnosti za muljažu nego kod "obićnog" jer elektori mogu dati svoj glas kandidatu kojem žele bez obzira na to kako glasali birači u njegovoj elektorkoj oblasti. Tako je u drugom mandati Bush smutio izbore. Ovdje nije rješenje elektorsko već ELEKTRONSKO glasanje. Svaki glas odmah ide u centralnu bazu podataka i biva zabilježen. Tda su male šanse za prevare i tu SNSD i SDA onda nemaju šansi.
koji ste vi foleri, bosnje, to nigdje nema.. da vas se nekako rijesiti, svanulo bi svima, pa mozda i vama... ne elektronskom glasanju!... onda cete vazda tupiti kako je to sve namjesteno... najbolje otisak prsta... haha .. ozbiljno
Prvi put ovako malo komentara na temu Dodik, Lagumđija. Izgleda da više nisu nikom interesantni i da nikog više ne interesuje njihovo mišljenje.
Zlatko je prof. na 2 fakulteta a pored ovog Dodika izgleda kao jedan djecak ogranicenih kapaciteta , moj narode sta smo mi dopustili da nam jedan zlatko drzavu vodi , da nam se jedan fahr0 u drzavu petlja ...
Izborni sustav je potpuno nevazan posto su prosli izbori bili ujedno i zadnji odrzani u ovoj posve besmislenoj tvorevini. Stvari u BiH idu ka svome raspletu, a rasplet sigurno nije jedinstvena BiH. Gotovo je.
Gledaj sto su mudjisi zapjenili ,kad him hina dodje Dodik Penicillin za mudjosanere ...odmah nastane komesanje i i kolektivno arlaukanje bolesnih pavijana , kako vam nije jasno ublehe da je covjek KING za vas u P i H sta on odobri to se moze desiti ,ako je protiv nema zive sile da to progura pored njega ..sto prije shvatite ,bice vam lakse !
Što da ne bi srpski prsti više klikali?