Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@opcenito uopsteno govoreci ti si samo jos jedna bosnjacka budala a bice vam sve gore i gore jer sve vrijeme lazete i petljate da ni sami vise ne znate sta je istina mi smo vas prije samog rata upozoravali sta moze da se desi i eto desilo se mi prema vama nemamo nikakvu odgovornost uzeli ste stavri u svoje ruke i sada bujrum snalazite se nas ostavite na miru da vam ne bi bilo jos gore
Nemam puno sta za reci prethodni komentari govore koliki je nacionalizam u ovoj zemlji i koliko neki jos uvijek zele rat sve sto imama da kazem jeste nesto sto je davnooooo jedan pametni covjek prozvan Zmajem od Bosne rekao : U cuvenom razgovoru sa Turskim Begler-Begom,kada mu je Turski Begler-Beg rekao: \"Nema vise Bosne,a nece biti ni Bošnjaka,Huseine...Gines za drzavu koja nikad nije postojala - niti ce. Husein Kapetan Gradascevic mu je odgovorio: Ima Bosne,Begler-Beze i Bošnjaka u njoj.Bili su prije vas i ako Bog da,bice i poslije vas!! eh i evo nas poslije rimljana, turaka, austro-ugara, jugoslavije, svjetskih ratova, pa i ovog posljednjeg i sta god ko uradio mi ostajemo tu i nije bas da smo odusevljeni OHR-om ali kad biramo izmedju dva zla OHR je ono manje, bar OHR nece pobiti vise od 200 000 bosanaca kako nam se vec prethodno desilo
Tačno je da se samo mi možemo dogovoriti ali na koji naćin kada je poenta da neko hoće da napravi državu u državi,kada je taj nevjerovatno iskljućiv,napuhan kada se ponaša u stilu ,,JA PA JA i samo ovako ili nikako\'\',kada taj isti nepoštuje SUD BIH, kada nepoštuje druge zajedničke institucije BIH, vojsku,obavještajnu službu, kada je za demilitarizaciju BIH a u isto vrijeme protiv zajedničke policije ili kontrole naoružanja iste.Svi koji tako nemisle su kao i u Miloševićevo vrijeme (koji je i počeo rušenje zaj.države) Srpski izdajnici.Tačno je i to da su se Bošnjaci suviše poklanjali Srbima vjerujući u u tzv.komšijske i bratske odnose ali su od istih izdani 92 god. kada su ih te iste komšije napale.Istina je i to da su jedni zadojeni mržnjom još od prije 600 godina (R.Mladić-osveta dahijama).U firmi u kojoj sam radio uposlenici Srpske nac. su krajem 91 i početkom 92 gotovo svi uzimali neplačeno odsustvo kao za privatni biznis a u stvari su se obučavali po Romaniji i Kalinoviku za rat.
Dusanka alijas aurora se prilicno dobro ocitovala pa se tu nema sto vise dodati. Dodik kakav god da je ima za ovu drzavu veci znacaj od nekog tamo austrougarskog cinovnika. To i jeste najveci problem vas bosnjaka sto se uvijek poklanjate tudjinu i okupatoru jer svoje niti imate niti znate da cjenite. Trebali bi se iz tih razloga malo vise pozabaviti samim sobom. I taj Lazovic je samo jedan u nizu srpskih podrepaka i izdajica. Bilo ih je u njihovoj povijesti podosta jos od Vuka Brankovica i kasnije svih srpskih a bogme i hrvatskih potuurica. Nama dakle ne moze pomoci nikakav medjunarodni kurcev predstavnik ako se mi izmedju sebe ne voilimo i necemo i ne zelimo da se dogovorimo. Poenta je da jedni hoce da naprave drzavu po svojim arsinima a zadojeni mrznjom i zeljom za osvetom prema bratskom narodu, Tu nesto nema logike da jeebe jez jeza.
Neznam zašto bi nekom smetali stranci koje MI ne plačamo nego međunarodna zajednica.Oćito se neko boji neutralnih tužioca i sudija pa po svaku cenu želi da ih otera.Samo onom ko ima nećiste namjere i savjest smeta i visoki predstavnik i strane sudije.Žalosno je kada se uzme broj građana jedne nacije i podijeli sa četiri koliko je prosjećno domaćinstvo pa se podijeli na broj žrtava druge nacije ispada da je svaki odrasli muškarac iz te nacije ubica.A kada sretnete bilo kojeg prijeratnog prijatelja i pitate ga gdje je bio u ratu odgovor je uvijek ili u Grčkoj ili u Srbiji.Nije čudo što im sada smetaju stranci.A da su Rusi,Srbijanci ili Ukrajinci kao u ratu nebi im smetali.
Braco Srbi, vidim da nas ima ovdje dosta. Pa da nesto i ja kazem. Miro Lazovic je jedna nesretna vogoscanska izdajica, tip koji je izgleda povjerovao Alijinoj prici o \"multietnickom\" Sarajevu. Toliko je zaglibio da mu vise nema povratka. Sto se tice muslimana - oni efektivno kontrolisu samo 22% teritorije BiH - to im je dao Dejton. Zato Srbi sada treba da rade pametnije - ne ici na sukob sa okupatorima (medjunarodnom zajednicom) ali i nedati svoje. Tu je Dodik sve bolji i bolji. Uostalom, Alijina kardinalna greska je sto je izabrao opciju sukoba sa mnogo nadmocnijim Srbima i Hrvatima 1991. Zato odgovorno tvrdim - Dejton je pocetak kraja muslimanima na ovim prostorima - vidjecete.
pa nesrecni Miro Dodika je izabrao njegov narod to se u normalnim uslovima zove demokratija samim tim on je 100 vazniji od nekih stranih diplomata Incko da ima morala nikada ne bi ni prihvatio da glumi Cara BiH ovo sto se sada desava u BiH ce bti crnim slovima zapisano u srpskoj istoriji znaci zlo zla Bosnjacima je normalno da budu potcinjeni jer su tako i navikli svoje drzave nikada nisu ni imali ali nama Srbima nije svejedno i borit cemo se za slobodu uvijek i po svaku cijenu
Stvarno, podanicki karakteri, i tu je sustina neslaganja izmedju jednih i drugih, dok ovi drugi ne zele da im neko drugi neprekidno palamudi, vi ne znate drukcije, sustina nesporazuma je prvo tu, onda dalje da se ni ne ide.Volite saru cizme vise nego boga!!! Samo da je protiv Srba, vasih ne tako davnih predaka!!! Nevjerovatno!!!
A ovi glupsoni da su normalni, ne bi zaista ni pridavali znacaj Incku, tj. nikakvog incka ne bi bilo. Nego, uvijek tudjinsku cizmu ljubite, ostalo od turaka, to vam tradicija, bolje i crni djavo nego neko domaci, kako vi mislite sami jednog dana, vrag zna, valjda i ne mislite, uvijek dadilja, uvijek protektorat, pa znate li ista sami, zaboga!!! Jeste podanicke duse, brate, nema vam ravnih, cak vise od hrvata!!!
A mogao bi i Dodik doci na red, samo ako im produzi mandat!!! I ostala bagra, racunajucin i krepanog alije islamiste bagru, sve listom!!!
Razmisljam da tuzim tog tuzioca nekom ovde sudu, jer dupetom nije mrdnuo, bas u vezi Dudakovica!!! Sto da ne? Malo nek odvoji od svoje basnoslovne plate sto ne radi svoj posao!!! Naci cu ja vec nekog advokata, pa da vidimo!!!
Naravno da daje sebi veci znacaj. I ima veci znacaj od Incka, on je rodjen tu i to je njegova zemlja, a Incko je u prolazu, u sustini ne bi trebao ni biti tu. A sto se sudija tice, kad budu sudili dudakovicu i ostalima, nek podrze njihov ostanak, ovako, nije niko lud da podrzava sudije koje sude samo Srbima, kao da nema niko od ostalih naroda ko je tu nastradao. Ma, u pravu je sasvim, ne treba ih podrzati, nek kupe prnje i sude u lijepoj pm, iskreno, ne znam kako je pristao i na ovo do sad, valjda je i on podlozan pritiscima. Ja cu naci svjedoke protiv dudakovica, evo, znam ko bi svjedocio, ima i groblje pa nek iskopavaju. Moj stric je masakriran pa kad to utvrde, nek ih podrzi. Do tad, crko dabogda Dodik ako ih podrzis i njihov ostanak. Da vidimo ko je moju familiju istjerao i kucu zapalio!!! A sto oni kenjaju o ugledu suda i to, mame im ga spalim nenormalne, da mi je da pljunem tog gada od tuzioca!!!
Dodik je krmak da ga nema većeg, taj će ako ovako nastavi sigurno proizvesti naredne nevolje u ovoj jadnoj Bosni. Za mir na Balkanu njega treba obavezhno ukloniti sa ove scene. Po svemu nadmašuje svoje ideologe Karadžića i Ćosića, kao i svog četničkog komndanta Mladića.
E moj Miro, za male pare si se prodao. Ne postoji uzalud ona 4S.
Dodik je car!