Komentari (230)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U čemu nama život prolazi od 1996. godine...
Isto pomislih, bas isto....
@inspekt u jadu i bijedi, nazalost
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ne znam čemu tolika frka, pa Bosna i jeste tempirana bomba, izvor šovinizma, fašizma, segregacije, mržnje, zagadjenosti, korupcije, kriminala, siromaštva, podjele, slavljenja ratnih zločinaca itd...
@inspekt Islamskog terorizma si zaboravio
u EU nema niti jedne zemlje sa vise od 5% islamskih drzavljana, mogu oni govoriti kako su otvoreni i tolerantni , ali na terenu je stanje jasno
Jesil se zahvalio i franji cuskoj za embarge i veta..
Na sta je ovaj svijet spao ,doslo vrijeme da ga vode nesposobni nacionalisti,kriminalci ,lopovi koji ce svijet dovesti u propast.To se i vidi Planeta polako tone u ponor.sto ratovi klimatski odg.covjek .
Puna mu usta ''islamskog terorizma'' a glava mu puna MRZNJE prema uslimanima i takav lik , slan predjednistava eto je GLUPOST vijeka!
Što kaže Sejdo Komšić, je li zaustavljena gradnja pelješkog mosta
Ja u klin ti u ploču i to je tako kod vepra evo petnaest godina.
U pravu je Dodo. Prijetnji za mir ima jako puno. Najviše u Rs-u, od strane njegovih krimosa na vlasti. Pobiše sve živo, a niko ne odgovara.
Ali vidi ko se javlja majko mila tvoj narod dodice je pocinio genocid nad svojim komsijama nije dosao neko iz neznam odaklen pa uradio to i ti se nasao da dajes komentar srama nemas krmak jedan 0,01% fuj
I Méditerranée 92-ge nam ga je zavalio do bola, zasto ne bi i Macron pokusao? I njegov narod koji ga je licno izabrao ga vise ne podnosi... Ako bi u svim europskim Dnevnicima prestali pricati o djihadismu, ostali bi samo stvarni problemi: nezaposlenost, siromastvo i sve zlo sto proizlazi iz toga.
Ovaj bi pohvalio i Kim Jong Una samo da kaze nesto protiv Bosne a pogotovo protiv Bosnjaka
Tako je Milorade samo republika Bosna i Hercegovina, ukinuti entitete i kantone....
Ovakvim izjavama samo će otjerati i ovo malo stranih ulaganja. Macronu nije bitna BiH ali Dodiku bi trebala ipak biti, makar u toj sferi investicija.Vrlo nepromišljena izjava Dodiče.
Klix jedete govna
"...iako je u vrijeme rata u Bosni francuski predsjednik bio tinejdzer,vjerovatno, ako ne zna,onda su ga poucili sljedece:ako ne daj boze ponovo bude rata u Bosni,opet ce ga izazvat velikosrpskohrvatske- klerosovinisticke i iredentisticke snage.Sad je pitanjje kako bi Macron i drustvo imenovali branitelje/oslobodioce Bosne i na cijoj bi strani bili..."
Kakav retard!
Ako je ko prijetnja za BIH to je ovaj.