Komentari (262)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RS JE GENOCIDNA TVOREVINA, civilizacijska sramota i greska, pomracenje uma sirih razmjera. Dopustiti u Europi da se formira tvorevina poput RS cij su temelji krvavi i nastali na genocidu je necuveno. Treba ici ka ispravljanju te greske.
Ispravljanje bilo cega dovodi samo do novog rata. Sta mislis zasto se nista nije promenilo od kraja rata, pa tri naroda ne mogu da se dogovore ni oko cega, BiH je juga u malom, ljudi se ne podnose, nikad nece biti napretka
ovo ne moze izaci na dobro . to je isto kao da si u nekoj krvavoj bitci protisnuo pauzu. RS ovakva destabilizira BiH a nit je Srbima dobro jer je kriminalni nacionalizam unisti. treba ici ka rjesenju . ne ukidanju ali sa necim s cim bi i Bosnjaci mogli zivjeti a BiH funkcionisati.
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Aaaa mangupa? Svoj narod pljačkao kad "je bilo najteže", a danas veći Srbin i od onih u Srbiji.
e Srbi kako vas muze ovaj krmcic,,heheheee bas ste čudni čovjek vas u crno zavi
Covjek voli tude narodske pare, sta tu ima lose .
Meketić ako ima dokaze za kriminal neka to procesuira po zakonu, u suprotnom neka nemekeće!!!
Krezubi idioti vjeruju Dodiku, Bakiru i Čoviću. Grupa idiota pod različitim simbolima. Isto s.ranje drugo pakovanje.
covek trgovao, pa sta????
Bio je tu sigurno dobar i dr. Dabic. Zato je leglo odlikovanje Kratkom Partneru.
Ma klasični ratni švercer i profiter. Koristio Američku podršku i pare da se skine SDS a onda se dokopao vlasti i konta da je Karađorđe i da svije se vrti oko Laktaša. Živi bili pa vidjeli da će njega Srbi tako sj.ebati i za glavu ga skratiti. Lopov obični. Pa nisu ga zvali džaba Gospodin ronhil.
@Kova Iskreno on je za mene kao Bosanca islamske vjeroispovjesti najbolje što je RS mogla dobiti. Želim još puno godina da vlada RS-om i da što više zajebava strance, da maksimalno nervira SAD, da zabija prst u oko svaki dan Njemačkoj.
prava slika i prilika RS-a..
Ovakve Putin sa leteći maj geri pošalje u sibir...
bavili su se mnogi samo se zakacili na jednog, krenite redom i Bake je nesto morao raditi u ratu
Bavio se pas svime samo politikom najmanje, a da je imalo normalna i moralna osoba krio bi ta Dabićeva odličja, ili bi ih se bar STIDIO ...??? Mile Ronhill, švercer, lažov i prevarant ...!!!
Tako mile slavno djeli
Jebe ih i pjeva im ne moze mu niko nista, i u pravu je. Svi pokusavaju, ali jednostavno mu niko nista ne moze, na zalost. Dobro je pjevao.
Do izbora 2018 će mo samo češć moči čitati članke o Dodi, Baketu, Dragnu. Ko hebe ekonomiju kuwaazzi novinari znooju samo o ratu i prosloti
Pošteni i prepošteni Dodick.