Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Kopanja kako si moralno pao na niske grane zbog sake maraka.Ti kome su jednako vjerovali i u Sarajevu i u Banja Luci i u Mostaru , tvrdis da znas da Dodik nije nacionalista.On , koji je zavadio dva naroda i dvije polovine BiH da nije nacionalista.Pa ono sto su radili Karadzic i Mladic tenkovima i topovima on radi na drugi perfidniji nacin.Ali nece mu to uspijeti kao sto nije ni ovima koje sam spomenuo.Zaboravlja on da je svaki pedalj ove napacene zmlje natopljen krvlju.Bosna je \"i gladna i bosa i jos ktomu prkosna od sna\"Zar ovim narodima nije dovoljno mrznje nego je treba jos vise raspirivati.
sve su to ista g...... avaz i ove nezavisne rezimske novine, jos jedino oslobodjenje da se moze procitati ali i tu ima svega.
@realista auu, sto si mi danas dobro raspolozen ...izgleda da te dodo sinoc dobro kresn\'o...:-)
Svi cete vi doci pod Dodikov prut i Srbi i Muslimani i Hrvati i samozvani Bosnjaci.Budite zbog toga sretni,jer cete konacno uvidjeti da je Dodik jedini covjek koji sve vas zajedno moze povesti u EU koju tako strasno zelite.Sa Dodikom se lakse koraca u Evropu,bez Dodika se samo puzi. Long life for Mr. Dodik !-Dodik & R.S. for ever,unified BiH for never !
Pisao je pismo svom \"dragom prijatelju i sefu svih sefova\"!? E moj, Zeljko, pao si na niske grane. Uhvatio se u kolo sa rezimlijama, tajkunima i ostalim narodnim \"krvopijama\". To je kolo iz kojeg se ne izlazi kad ti pozelis, vec kad i ako ti dopuste, oni kojima si svih ovih godina tako odano i slijepo sluzio, zarad, svojih licnih i ekonomskih interesa. Zalosna je tvoja pozicija danas. Ti si dio rezima koji je stvorio Dodikove tajkune, o kojma pokusavas pisati, a to neces da priznas. Odavno si prestao biti novinar i to je notorna cinjenica, koju si moras sebi priznati. Zeljko nije mi te zao, svjesno si odlucio biti noseci stub rezima, a to ima svoju cijenu. Zapravo, ovo je medjusobni obracun vas, rezimlija. Svi ste, dakle, vi na istoj (tamnoj) strani nacionalizma, korupcije, nepotizma... To je jedina istina u tvom ulizivackom i sramnom pismu sefu rezima, sve ostalo je jad i bijeda u koju se nekad pretvorio dobar i hrabar novinar dok nije usao i postao rezima.
Evidentno je da rezimski novinari, ili bolje receno - medijski sluzbenici u funkciji SNSD pocinju ucjenjivati laktaskog vozda. Nakon sto se popularnost vladjuceg SNSD rezima polako spusta silaznom putanjom medijski pacovi dizu glavu (i kao) i upucuju svoj glas (mozda Srpske, ciji je jedan od vlasnika nareceni Kopanja Zeljko sa omiljenim njegovim i Dodikovim tajkunom Slobodanom Stankovicem, barem formalno) protiv nepravde i bezosjetljivost (dobra zaj.bancija, ali skroz \"provaljena\"). I dok jedan od najvaznijih stubova rezima - medijski megafon u vidu dnevnog (SNSD) biltena sada vec smijesnog imena NN i dalje slijepo, odano i bespogovorno radi, u i za interese rezimskih jurisnika i \"odvratnih\" tajkuna, dotle gazda Kopanja Zeljko upucuje, toboze, hrabra i otvorena pisma svom dragom vodji. Ovo da nije smijesno bilo bi tuzno, bas kao i novine koje je gazda Kopanja stavio u funkciju tih istih primjeraka o kojima zapravo pise i na koje se zali svom nedodirljivom sefu i prijatelju.
o kopanja srpska duso, vama je troprst genetski kodiran \"erozija .....\", izgleda da su ti raznijeli i komad mozga a ne samo noge, samo da navedem da si bivsi Sarajlija, zalosno
@Mak glassrpske je otvorio novu stampariju, najsavremeniju u bosni, cisto sumnjam da je brod bas ocerupan!
nekad su nezavisne bile nezavisne,ali vise nisu,to je jednostranacko smece Milorada Dodika. i Kopanji srbovanje curi iz usiju.
Obicna podguzna muha
a sad je kao kopanja neki mislilac neovisni. dodikov dupelizac vec 4 duge godine sad je nasao da se osvrce i napominje i upozorava. kakav licemjer, skoro kao i dodik.
I Dodika i Kopanju je instalirala američka administracija. Obojica su se oteli kontroli, Dodik je izolovan pa sad Kopanja hoće da opere ruke al\' ne može naglo. Biće tu svega!!!
Ovo dodo sam sebi piše!
Pa po ovom pismu se može vidjeti veliki zaokret u novinarstvu u RS-u.Nebih komentarisao Dodika i njegove nacionalističke izjave i negiranje genocida u Srebrenici ali je oćito da je svojom politikom ponovo homogenizirao Srbe kao Milošević nekada kupio sve medije pa i ovog direktora i osnivaća nezavisnih novina koji je prije više godina imao sasvim dugačija mišljenja o politici u BIH. Al\' eto i sam naziv agencije NEZAVISNE odgovaraju nazivu stranke NEZAVISNIH socijal-demokrata koji to najmanje jesu.
Odkud ovaj Genocidni vlah sve to zna za Genocidnog vozda i njegove marifetluke.