Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puši mu se iz ušiju od muke i straha , para nema a Londonska berza puše za vrat . Neke se njegovi glasači i pristalice u entitetu RS čipuju da ga vade iz gabule , a državna imovina je kako i sam naziv kaže državna .
E upravo ovoga Koji je Protiv Drzave Pokusavaju da spase Izdajnici iz Trojke a Konakovic trazi od Eu da mu Ukinu Sankcije !
A to što si pokro' izbore, nikome ništa? To ti je išlo znači u korist.
Kad ne vladaš situacijom, kako onda hvata paranoja. Onda se problemi duplaju, nedaju mira ni u snu...
Pushimiki, duvaj, dosadan si više u tri pi ma, smor !!
Ma jedi g&@na vise spodobo dosadna
Ovome bi bilo najbolje da se popne na traktor i pravac beogradic. Vole ga tamo pa neka tamo i ostane. Neka povede i goricu pusacicu, ima dosta cuna za obraditi u begisu, a to ona najbolje zna. Dok pusi ne moze pricati pa tako i neizgovoriti budalastine koje od nje obicno cujemo.
Pa znamo od 1996 da smo protektorat. I šta sad? Nećemo biti kad se dogovorimo, takvi kao ti se nikad neće ni dogovoriti.
Bosna i Hercegovina je starija od takozvane "Srbije" i Hrvatske,eto koliko znas o historiji Mile Ronhill
Ima malo stvari koje bi se ovdje medjedu mogli osporiti. Slažem se da je nebulozno da stranci brane ustav koji su sami napisali sa ciljem da njihovi Ambasadori vladaju zemljom. Predložio bih da se sami dogovorimo o Ustavu i otjeramo strance
Milane ponovo rakija priča iz tebe, uhvati se kakvog konkretnog posla Milane radi nešto, narod ti kopa kontejnere zbog tvoje politike
Čuj ti Dode ako mu ne odgovara odluka onda ne valja sud. Da je sve kako treba sa tužilaštvom i sudom davno bi ga uhapsili zbog protu državnih izjava.
Da, zato sto nisu pod tvojom kontrolom
Dao Bog da je BiH protektorat mi bi davno bili uređeno društvo jer bi se sve pitao stranac , a pošto nismo protektorat ti možeš palamuditi evo več 30 godina.Do kada čes vidječemo vjerojatno dok ne izazoveš novi rat.
Ustavni sud donese odluku , a neko kaže ne prihvaćam direktno protiv države i ustavnog poretka , a najgore neče odgovarati i tako več 30 godina.U Americi uhapse predsjednika kada ide kontra ustavnog suda.
I ja se slažem sa tobom...kad tebe i Čovića vidim iza rešetaka onda ću vjerovati u PRAVDU I SUDSTVO BiH...do tad se s tobom slažem
BiH je Suverena drzava cija se zastava viori na East River, I ima svoga Suverena - Zakonodavca (Institucija Nacionalni Parlamenta BiH), a ti pjevaj I dalje po vaserima.
I on je vise glup ko 5 qraca, a ovi sto glasju za njega ko 10.