Rekonstrukcija Vijeća ministara
5
Dodik: SDP BiH ima pravo da bira novu većinu
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svidja mi se ovo kako Mile potencira SDP kao Bošnjačku stranku. Znači Bošnjaci svih vjeroispovjesti, te posrbice i pohrvati. heheheehehe
Samo na brdovitom Balkanu! Pa do kada ce ovaj narod da spava, zar ne mozemo uvijedti da ovdje vise nema ( nasi i njihovi ) U deal-u su svi iz politickih partija! Samo bacaju prasinu obicnim ljudima u oci, dok su upaljene kamere laju jedni na druge! I zastupaju toboze prava \" svoga naroda \" a cim se kamere ugase! Isti ti koji su lajali jedni na druge sjede zagrljeni kao braca, i planiraju gdje ce novi kes izmusti! Iz vec osiromasene drzave... Neka narode trebamo nastaviti da biramo nase i njihove. Pa kada fino drzava cucne, isti ti \" nasi \" vrli lideri. Ispalit ce se za djecom u Zenevu i mnoge bolje destinacije. I ostavit ce nas da truhnemo u koloniziranoj zemlji. Jer nakon dna nista vise nece biti nase! Postat cemo savremena kolonija.... Kukala nam majka!!!
sad srbi misle da su dobili referendum i secesiju manjeg BiH entiteta... još živite u bajkama
Bravo za Dodika, sve ide onako kako želi, a vi sa 24 posto možete pjeniti i u b i j a t i se od muke.
krmak zlatko nece vise nikad dobiti Bosnjacke glasove neka glasaju zanjega genocidni , sta kaze genocidni vozd svi su oni isti nema veze iz koje partije dolzi misli na Bosnjake .
Kad je Dodik podržao SDP jasno mi je koliko je sati i kakav kadar je u SDP-u.
Dodik je legenda ! steta sto se nije rodio kao Hrvat pa da nas on predstavlja, stvarno je steta !