Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo za vašu informaciju, krećete se na jako "klizavom" terenu! Svako pominjanje bilo kakvog vida secesije i narušavanja teritorijalnog integriteta i suvereniteta Bosne i Hercegovine, povlači nažalost i oružane sukobe, koji ako napravimo retrospektivu, nisu nepoznata kategorija na ovim prostorima. P.S. Vašim "ojdanjem" samo produbljujete gnjev Bošnjaka, pogotovo s aspekta dešavanja u Srebrenici jula mjeseca 1995. godine..
@zakzak "nema nagrada za etnička čišćenja, genocid i najmonstruoznije zločine" nažalost svijet je put nagrada za ovo što si nabrojao, u to se nemoj uzdati.
turcine A vi nikada ne spominjete preko 3000 srba civila ubijenih u I oko Srebrenice 92-94, a bili zasticena enklava.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dodo, ko ti je diler, majke ti? Pod hitno promijeni robu!
Boze dragi kako neki ljudi citaju istoriju unazad zaustavljajuci se na stranicama koje im odgovaraju. Nevjerovatan je broj politologa na ovome sajtu. Tjah...
Postavlja se razumno pitanje: Kako ces, bolan, politickim sredstvima da se boris za samostalnost RS-a kada je upravo ona nastala na ratnim zlocinima i etnickim ciscenjem??
Srbi o Srbima: “Srbi su lud narod.” Dr. Jovan Rašković, osnivač SDS-a “Srbi su bolesno zaljubljeni u svoje laži.” Milan Panić, srbijanski ex-premije “Srpski su intelektualci i to nažalost u velikoj većini, nacionalisti.” Mirko Kovač, srpski književnik srpski otac nacije„...čitavog života unesrećen našom srpskom stvarnošću. Sada, na kraju te drame, nisam uveren da sam mogao drugim putem da stignem do srpske propasti. A time i do svoje propasti sa idejama koje sam zastupao.“ Nacionalizam ovde sam sebe raskrinkava kao sistem u kojem nacionalista, ne mogavši da odagna zlu slutnju da će nacija neminovno propasti, igra ulogu njenog branioca od tog permanentnog raspada u koji ju je upleo sopstvenim idejama. On mrzi sopstvenu naciju, jer ona, svojom propašću, upropašćuje njegove ideje. To je sistem projekcija gde strah (u kojem su velike oči) vodi u zaslepljujuću mržnju" Dobrica Cosic. "Srbi su narod bez zakona i bez vjere. To je narod razbojnika i terorista." (Izjava Žaka Širaka, predsjednika Francuske, za ručkom, juna 1995. povodom sastanka sefova vlada država članica EU)
drugim rijecima dodo porucuje sprem te se sprem te...ko nije ćorav ovo se iz aviona vidi
Pa nek krenu ... znamo svi kako ce zavrsit.
nadam se kralju da je tako
evo ekspresno uradi nesto za dodu;)) uzivajteeeeeeeeeeeeeeee http://www.youtube.com/watch?v=20k_xVBhxYE&feature=player_detailpage
@Milos Obilic Malo je milose,malo je 3000.Ja mislim da ih je bilo bar jedno 17000 hiljada,tako je bar Risto Djogo izvjestavao. @mito.mitovic.5 Znades Mito,ZNADES bekrijo nepismena.
Bosna je mini Jugoslavija e sad znate sta se desilo nazalost kad neko nije srecan on ce jednostavno otici pre ili kasnije . Ja mislim da su bosanci uplaseni da ostanu sami zato sto nikada nisu imali svoju drzavu a i politicari su im dosta smotani u vodjenju drzave tako da nemaju neki izbor nego da po svaku cenu odrze BIH .
sta laprdas ti??? jesil ti prirodno glup il sta? pokusavas bit pametan.. e pa isufro si se... BiH je bila drzava priej smrdije a vladala je i sa poal kurvatse ja se uvijek dicim sa poveljom kulina bana
Jugoslavija je umjetna tvorevina nastala prisilnim udruzivanjem pet drzava, plus Srbijom sa Sandzakom i Kosovom koji su voljom velikih sila dodani Srbiji. S druge strane Bosna je hiljadugodisnja historijska cinjenica i nema nikakve dodirne tacke sa Jugoslavijom, osim izmijesanosti koja je nastala posrbljavanjem Bosne za vrijeme prve, druge i trece krepotine nazvane SHS i Jugoslavije. To je osnova logike sto se toga tice. Zato nemoj biti glup, Bosna nije kao Jugoslavija (otkad orginal moze biti isti sa umjetnom tvorevinom koja je trajala manje od 100 godina) ni po cemu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
HAHAHA zar iko jos normalan uzima ovog seljacinu za ozbiljno??? smijem se uvijek njegovim izjavama, jebiga covjek frustriran prijeti vec godinama ,referendum,ukidanje ovogonog mog tog bla bla bla, hahahah evo jedna za dodu;)) haha dodo button 1,14min http://www.youtube.com/watch?v=mpH_qekjOCg&feature=player_detailpage&t=74
Najači osječaj je strah svakako. Ali dokazano da se i čovjek i životinja boje nepoznatog i neznanja. Vođa kriminalne grupe iz Laktaša se za sada boji samo Suda BiH - to je zanjega velika nepoznanica.
tAKVA POLITIČKA STREDSTVA NE POSTOJE - PA TAMAN DA KARADŽIĆA I MLADIĆA, TE ŠEŠELJA OSLOBODE SVIH TUŽBI! Ako ne vjeruješ pitaj DF i Komšića!
Pali ti svoje bolesne, pali.... Posle ces ih gasit....hehe.... I daj im vise napravi taj dugo obecani aerodrom.
najstariji i najjači ljudski osjećaj je strah. strah nagoni ljude na iracionalne poteze koje nikad u normalnom stanju ne bi napravili.
I ja se slažem. Kakva je situacija u RS-u, privreda, ekonomija, zaduženi preko glave, uskoro ćemo mi htjeti da se otcjepimo od RS-a a ne oni od nas... ili je to sve dio Dodik-ovog plana
Da Bog da ti djeca na daljinski hodala !
DODIK SVJESNO OD REPUBLIKE SRPSKE PRAVO IZRAEL I TO ONI MALO PAMETNIJI SU SHVATILI JER SVE IM JE PROAO I NA KRAJU CE SE TO I SAZNATI ALI BICE KASNO..