Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jest ti Samit! Sve Cigan do Cigana.
Jel’ ovo predsjedavajući stavio značku BiH?
Za njega je uspjesan, jer je uspio svojim provokacijama , da Kosovo ne prisustvuje.
Znači jedan od najneuspješnijih samita ikada..
Ne mogu da vjerujem da je klix objavio članak o Dodiku. Nevjerovatno.
Ugradio se opet...
Sinoc vecerica , jutros je sigurno palo neko mahmurabnje u kakvom restoranu ... sve na racun drzave. normalno da je uspjesno
Dodo : Proslost blokira sadasnjost ... Hoces ici na dzenazu 11 u Potocare ??
Nekako mi Dodik već pola godine na press izgleda nekako popišan kao da zna da mu se bliži kraj,eh ne može tako da ukradeš tolike pare ojadiš narod a da ne robijaš,eh ne može .Samo kada se vlast promjeni GOTOVI SU !!!
Prema informacijama kojima ja raspolazem da se bas niko od nadzocnih ovako izjasnio nije sem tebe a upravo svemu je kriva politika koju upravo ti preferiras i tvoji BG mentori.
Čestitamo!Ovo će biti prekretnica.