Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crtanje tvoje karte i najava agresije na BiH i Crnu Goru isto nije provociranje.
A juce izjavio da ne postoji! Stabilna i ne postoji!? Sta je onda sa PC-om? Jeli ona jos stabilnija sto povlaci da jos manje postoji? Koovog jos slusa osim onih koji ne razumiju srpski? 😵
Ne kontam ni ove strance kao ni nase mazgume sto se sastaju sa njim i sto mu dozvoljavaju da prica u ime drzave koju kao predstavlja a nigdje obiljezija iste. Uz to na svakom koraku radi na degradiranju i rasturanju drzave na cijem je kao celu.
Nece moci jer je ta vojska koju ti bastinis ucinila genocid, poklala, pokrala, silovala i bas u toj uniformi
Seoska varalica.
U SVETOJ REPUBLICI SUMSKOJ NE SMIJE BITI EUFOR, SAMO SMIJE BITI KRMETINA I GOVNA!!!
Rumunjski povijesničar Konrad Bercovici zapisao je:"Srbi su nacionalisti, beskrajni megalomani bez vjere, to je najšovinističkiji narod Europe, ako ne i cijeloga svijeta, sa Srbima je nemoguće raspravljati, jer su bez razuma. Njih treba mlatiti jer respektiraju samo silu !
Stid me sto zivim u bosni kad nas ovaj predstavlja
Kakva je ovo posjeta ispred inostrane zastave?
....stabilna, al ima jedan manji entitet nacinjen na genocidu! ..Zna se pc!!
Kad ce neko od nasih konjina upozoriti sve diplomate i ostalu boraniju da prilikom susreta sa Konjinom zahtjevaju zastavu BiH jer bi to po protokolu moralo biti....jebem ti nepismenu SDA bandu
Dodik moli boga da ovi zatvore misiju i odu iz drzave. Doduse nije ni EUFOR vjerovao da ce ostati u drzavi cak nevjerovatnih 25 godina poslije rata.
Covjek nije iz tvog tora da ti vjeruje na sve sto ti svakodnevno sanjas.EUFOR ima svoje ljude, koji prate desavanja.Gospodin Dorfer iz pristojnosti nece ti reci da si neozbiljan (citaj:prevarant).
I slanine kumeeee kumeeeee ponesider nam svega .....🍻🍻🍻🍻
Danas jest, a sutra ces ti vec drugu pricu pricat četalju