Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi cete vi nama brisati opanke svi...
A ja cu uskoro da brisem opanke debelom krmku s laktasa.
Iskreno, jesam imala lose misljenje o njima dvojici ali ovog puta sam ostala iznenadjena, toliko bas lose misljenje nisam imala!!! Valjda ljudi kad se docepaju moci, vlasti i para, ne znaju vise kud udaraju, ne odnosi se samo na doticnu dvojicu, i na druge.
Evo, neki dan cujem pricu jednog dijasporca koji je u kafani imao prilike cuti jednog vaseg visokog politicara, bili su dvojica, zapravo. Ide ovako: Donosi konobar tefter da potpisu racun za jagnjetinu. Kaze doticni ovako: \"Uf, moram sad preci u hlad da ovo potpisem\". Moguce da je to zato sto je sve to bilo u RS pa se, kao, zeli nesto reci time...Onda sami razgovor gdje pominju da ce naci za njihov \"projekat\" dva \"lojalna\" Srbina, sve u fazonu slozne brace i Fike: \"Ma, pre.jebacemo mi njiha\"!!! A koje osobe su u pitanju, pa...visoki vasi politicari.
Dodik nije hodza nego ekonomista, sljedeci put birajte ekonomistu sa kefalom, pa cete i vi isto moci. I nekog koji bi, za promjenu, digao dupe sa minderluka odakle jedino sto radi, radi o glavi Srbima!!! A bre...
Dok se Dodik i \"njegovi ljudi\" svakodnevno sastaju sa diplomatama i poslovnim ljudima sirom svijeta, obrazlazu svoju situaciju i stavove, delegacija SDA se sastane sa delegacijom HSP, Silajdzic se sastao sa predsjednikom Udruzenja nevaznih, Tihic dva dana u posjeti Udruzenju nebitnih, pa uzvratna posjeta Udruge levata... I onda se sokiramo kad \"medjunarodna zajednica\" stane na stranu Dodika. I kad nekio ode u Brisel/Bec/Vasington/..., svi ih napadnu kako samo trose pare. Eeeee, koje smo mi budale!
Vidi krmka!!! fuuuuuj!!
Bas lijepo.Neka evropska Gospoda upoznaju orginalnog balkanskog krkana pa će imati više razumjevanja za Bosance i situaciju u BiH.