Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahhhhha vidi Rudonje k'o dijete na tuti😅😅😅😅
Samo se sprdajte... Dodik će pobijediti sa 70% glasova... ne razumijete psihologiju Srba... pitanje je hoće li jugobalije uspjeti potkopati Zvizdića, Bakirovog kandidata, i time dopustiti da Radončić i Dodik sruše Bosnu?
@dubrava1929 revizija je pala zbog Čovića... Bećirević je odličan kandidat, ali ko je iza njega? Nikšić? Krmojed koji je sa Dodikom dogovarao savezništvo?
Dodik, poput picaka hajduka vajkada. U zasjedi na hodniku ceka i kad naleti ovako neko vazan on u prolazu onako se rukuje i uz par rijeci, u ovom slucaju: " Zdravstvujte tovaris, ja Dodik, predsjednik eresa. " se pozdravi sa doticnim. I onda poslije u medijima prica:" Da, razgovarali smo o eresu... " Svercer obicni...
ahahahhhaha.... ocuvati dejton koji su srbija, rusija i rs narusili u svakom poglavlju....
Moj komentar , koji ne podržava moja SDA stranka je slijedeći : "Državnik" je čekao u hodniku da bi kao poštar dobio instrukcije kako praviti probleme na Balkanu! Nekada bio američki pijun, sada ruski, to je njegov politički format, poslušnik, vazal!
Jes mu oplako na ramenu... HAHA... Svi protiv njega, a on postuje Dejton.
Gledaj šljama, ne znaš jesu li ružniji, jadniji, ili na neki treći način na dnu. Onaj bombaš kojeg su napuckali na američku ambasadu u CG bio bi korisniji da je ovdje djelovao.
Kako ces objasniti konjino Lavrovu sto ste objesili onog iz Nestro petrola..
sutra će snijeg od dva metra napadati , Mile nije pomenuo da je BiH nemoguća država
sjedi ko na tuti hahahahaha
kosovo smo izgubili mile pitaj vucica
Svjesni su da su za sudski dokazani genocidni i uvjek zahvaljuju psu Čurkinu i Rusiji što na čelu nemaju pečat UN-a kao genocidna paščad.
Sve je kako ga ko tumači . .
hehehehe dzaba veto sud je 15 puta presudio genocid od toga dvihe kolektivne a veto je glupane samo izraz nemoci obaranja sudskih odluka hehehehehe
evo samo nekih hhhhhhhhh https://youtu.be/W_7j64k-XR4
i prije dejtoskog je bilo sporazuma,a biće i poslije.to što tebi ne odgovara da se dejtonski sada mijenja na štetu rs,ne znači da ga nećeš kasnije pokušati mijanjati na štetu zemlje koju ne voliš.dejton je davno prevaziđen!
greska to je dokument po kome moze opstati tzv pc Bosna je bila prije tog dokumenta a bice i poslje jer taj dokument je prevazidjen i treba ga ukinuti