Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko presuda i protiv kompletnog političkog i vojnog rukovodstva ove separatističke regije. Toliko dokaza da je nastala na krvi nedužnih neistomišljenika. Ipak, niko nije znao ili htio iskoristiti tu prednost da fašiste gurne u ćošak. "Probosanski" političari će nas sve prodati za jedan Audi Q7.
Ж а р к o Pa Žare, sjećam se kada vam je otac nacije govorio da se Musliman piše malim slovom ! Nije to bilo tako davno. Da su Bošnjani izmišljeni, a sve da zavadi, pa vlada!
Ja stvarno ne znam. Ne znam kako da se dogovorimo da ovom glavonji skinemo glavu. I ako neko kaze da ce doci posle njega drugi, pa neka dodje, i njemu cemo isto uciniti. Treba ih klati kada se ovako uzdignu!
Ljudi, ako ste normalni, ne dajte budali da se igra s vama i usput troši vaše pare.... Eto, sve i nek provede taj referendum, neka rezultat bude onakav kakav on očekuje, promisli malo i reci mi - K A K A V učinak to može imat NA BILO što ... ! ! ! Znači, referendum Duduku dođe nešto kao djetetu lizalo ... ! ! !
PS. kriminalni dosije u BiH, kao i u Srbiji mu je obima, kao " Rat i Mir"
"... ali mi ćemo istrpjeti sve procedure", naglasio je Dodik." Samo je jedan problem - a šta. ako ranije bude morao sa vlasti ili u zatvor?
Duduk, Željana i ekipa : https://www.youtube.com/watch?v=WY3mrceM1_Y&feature=player_embedded
Ovaj političar iz RS sve više građane uvjerava da je veliki borac protiv terorizma. Da se terorizam podmuklo uvukao u mnoge institucije sistema, najbolje osjete ljudi na svojoj koži.
Hahahhahahaha. Jes mi se ogadilo sve ovo. Dobro je nama kakvi smo mi
Doda care, ništa ovaj, de ti referenDUM-DUM za otcjepljenje, mani se ovih narodnih zabavljanja, ratovat' će Bošnjaci protiv Srba, i obratno, al' u k.urcu (Sebastjanu)..nadaj se, nadaj se..
snahu ti
jebem ti kevu
Jebe vas Mile pa rastura!
ukinuti entitete kantone i ostala sranje ... dovesti Kolindu za presednicu, ako nista drugo bar je lijepa ko grom a ti se mile yebi sa tim referendumom zajedno sa ostala dva idiota :)
pa ne mogu sam, treba mi podrska vecine :)
Za realizaciju svog projekta, koji možeš nazvati Utopija, trebaš prvo formirati paravojne jedinice, zatim izvršiti državni udar, preuzeti vlast, narodu obećati (slagati) kule i vile,..., i na kraju opet moraš raspisati referendum na kome će ti ovce potvrditi da si demokrata.
Tebe treba hasiti sto prije i u zatvor na dozivotnu robiju zbog djelatnosti protiv drzave...
Baš!???!
obican entitet kao i federacija nece ni dobiti ništa, prde kokoš i misli da je jaje -zlatno.....
Naziv Republika, znači država. Naziv Federacija, znači zajednica.
Nazivi kod nas ne znače ništa, a ponajmanje (mada ovo glupo zvuči, kad već ne znače ništa) u ustavnopravnom smislu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)