Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjaci ne znaju šta žele. Trebaju se prvo međusobno dogovoriti, a tek onda okriviti druge. Bošnjaci nemaju kontinuitet vladanja, jer nikada nisu imali autonomnu državu i uvijek su drugi odlučivali za njih. I danas za sve očekuju da im stranci riješe i za sve pogrešne odluke krive Srbe, Hrvate i međunarodnu zajednicu. Iako su svi političari u BiH lopovi i hoštapleri bošnjački političari su jednostavno nesposobni, i od početka rata nije se pojavio niti jedan političar dostojan da vodi naciju od 2 mil. ljudi. Zato se uvijek čude kako uvijek ispadnu naguzeni, i svaki potez Srba i Hrvata urodi plodom, dok se potezi njihovih političara narodu obijaju od glavu.
ovakve stavove je 90-tih i milošević protežirao, ili kako kažu srbi ili nikako.a kako je sve završilo i dokle su stigli srbi i srbija sa ovakvom isključivom i nacističkom politikom dobro svi znamo.samo naprijed braćo srbi.
Грђанск босна је умрла 92 . Тренутно смо подељени у торове и да би се ово променило треба времена много да прође. Ми у Републици Српској немамо проблем који се односи на пресуду Сејдић - Финци. Драги босшњаци и хрвати ви треба да решите тај проблем у ФБиХ па да наставимо пут ка ЕУ. СА - Х сваки пут када нписете агресија на БиХ у мени све више живи независна република српска а умире мало оног грађанксог сто је остало. Памет у главу.
Bas su simpaticna ova b.alincad kako prate dogadjanja iz naroda svojih predaka
Buhahahah, bosnjaci i gospoda, koja provala ovaj ktm. Rodjeni gubitnici, kako vreme prolazi sve manje relevantni na balkanu.
GENOCID NAD BOŠNJACIMA ĆE SE PAMTITI...... ?????????? BOŠNJACI najglupi narod na svijetu..... niste nimao slozni ....
Dodika boli uvo za nacinom izbora, samo tvrdi pazar. A Bosnje glupave ce onda da bi to proslo napraviti 100 drugih ustupaka i skupo platiti glupo simetricno rjesenje, jos skuplje nego dvogodisnju Zlatkovu MVP poziciju.
Jesil trazio od Turaka alimentaciju na konto babe poturice, smrdibubo lojava?
nije \"pih\" Bosnjomrzac!?Zaista...a dali taj \"PIH\" racuna na Bosnje-SRBOMRZE!?Ne racuna,jel!?Kao i obicno...Ma..malo vas je bilo,jos manje vas je ostalo!I smanjujete se pred BOSNJAMA..e,da AL.LAH sacuva vlaska g.ovna i u BiH i u Svijetu ali..nece!Jel tako?Paa...priblizno jeste ali-tako je!hhehehehe jes vala,vrijeme je Ciscenja Bosnjackih GOSPODSKIH cipela..doslo!:)))
Nije pih bosnjomrzac on je samo lepo i argumentovano opisao politicku (ne)zrelost bosnjaka. zeznuo se samo u velicini njihovog korpusa koji je znatno manji jer su se hrabro razbezali po svetu u razne minheske, norveske 7. Ili 9. Divizije.
@pih jesil ti BOSNJOMRZAC!??To bejarabi.....svasta!!
Bijedo Dodo..jel si poceo moliti Bosnjacki Narod?e,BIJEDO GLADNA PRODANA!!No..kako Kazu Bosnjaci i Bosnjacki Narod...Moli Se ali Pitaj hhhahahahaha-Moli Se Ali Molitva Psihopate Se Ne Uvazava!!hhhehehehe
hhhhaaaaaaaaaaahhhhhhahahahhaaaaa jjaooo bbbvvvaaahhhahahahahhahaaaaaaaaaaa
da se zna da SRBIN vlada bosnom
Dodik je jedna genocidna srpska glavurda fasiste koji predstavlja genocdne siledzije barbare srbe ! Dodik je uz to ko i Covic mafijas i kriminalac, znaci DA NJEMU STATUS QUO GENOCIDNOG ENTITETSKOG GLASANJA NAJBOLJE ODGOVARA KOJI JE CISTA FASISTICKA DIKTATURA KO I DAYTONSKI SPORAZUM KOJI GENOCIDNA TVOREVINA VEC 16 godina PRETVARA U USTAV GENOCIDNE TVOREVINE - DRZAVE ! A lagumdzija cese m.u.d.a dodiku kad ga svrbe i servira mu NA TANJIRU SVE POLITICKE POZICIJE KOJE TREBAJU PRIPASTI BOSNJACIMA KO I SVE POZICIJE BOSNJAKA KOJE TREBAJU IMATI U DRZAVNIM INSTITUCIJAMA RBIH-e !!! Lagumdzija je opasnost za drzavu RBIH-u i Bosnjake !