Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E al ce biti sad zanimljivo donje komentare citati, odo po smoki zavalim se u fotelju i gledam predstavu.
Ja se selim u BG, a ti Dodo ovim glupanima i dalje suplju prodaji, dodjite nam u EU za godinu-dvije !
Htio si reći srbi iz entieta rs neće bit za priznanje .... pa sjedite sa druga dva naroda u entietu pa usaglasite stavove i onda nam javite kako ste odlučili.
od srca vam zelim da vam se zelje ispune i da sagradite vile u srbiji, samo idite dalje iz BiH nazalost ovako se kaze, za clana @@srbin OVDJE VAS NE VOLE A TAMO VAS PASHA MOJ NECE HAHAHA
ko teb ešta bita krmak srpski, idi podmaži traktor krmećim lojem ...
fol ima para za stan u zemunu, a jedva zivi u RS-u, hahahahahaha!! steta sto ne moze glasati u srbiji, da njima unistava drustveni zivot. likovima sa takvim IQ-om trba oduzet biracko pravo. doduse, onda ni Dodik ne bi imao poziciju u nasoj politici.
konjuuuuuuuuuuu
ma jok niposto dozvoliti samo ih treba prisiliti da priznaju Srbiju u danasnjim granicama,zajedno sa svim juznim susjedima ukljucujuci i kosovo u punom kapacitetu,i naravno bez vojvodine
Pa kako će nam ovde biti dobro, kad kažem ovde mislim na cijelu BiH? Svi kokuzi odreda, a samo se nacionalizmom i primitivizmom hranimo...A to što govori ovaj da mu je u BG dobro i kako \"vas\" tamo vole, nije normalan. Ne znaju oni šta će sa svojom bijedom, a ne još da i nas-vas trpe! Nego treba se fatat Njemačke, Austrije, Švice, Norveške i tako tih giganata.
VREME JE ZA sandzak .\'.\'
Treba priznati i Palestinu i Republiku Srpsku.
ma nija ni necu priznat RS nikad, okupatoski entitet nista drugo!
ja cetalja sto hoce da iskumci koji dinar od cio.nista! a jedini \"ektremni element\" na ovoj planeti si ti ja.do!!!! da se imalo razumijes doda, i ti i ostali co.bani, istinski jevrejji nisu za drzavu izrael, jer kako sam ja skontao njih je bog prokleo da lutaju i da nikad nemaju svoju drzavu i oni se toga drze... mislim na prave jevreje - ne cio.niste!!!!!
Nema priznanja. Ako je Dodik tako rekao, tako ce i biti. Sve balyje sada pjene na Miletove izjave, ali realno ga mozete svi povuci za tuki. Ili mu popusiti, ali prvo da zube operete.
Dobro jutro Kolumbo.
Ako su Srbi izginuli na Kosovu a znamo da jesu i onda je Turska zauzela srbiju-znamo da jeste, ko se onda potrudio da podmladi srbiju ako su srbi izginuli u boju na Kosovskom polju A Turci B Albanci C Bugari D Cigani
JE LI OVA MAFIJAS PREDSJENIK NASE GENOCIDNE ?