Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako RS? Ja nism protiv.
..jedini pravi politicar u regionu ..od one sake jada, igrajuci na sve karte, napravio onaj entiet ko da je bozije slovo.. prije 5 godina su svi pricali da ga ukidaju a sada on sjedi sa ministrom najvaznije zemlje na svjetu i palamudi o politici..hebote oni nasi su ko iz top liste nadrealiste naspram ovog papka .. da ne govorim sta radi sa hrvatima da se ne formira vlada
Chunga-lunga pokrajina u Zanzibaru je protiv izvoza banana. Sta koga briga sta koji dio teritorije neke drzave u medjudzavnim odnosima misli. Javi se kad budes imao i d od drzave do tada baljezgaj sta hoces...bosnjo moj laktaski
Jevreji kao narod i njihova drzava Izrael su vrlo vazni faktori u kreiranju svjetske politike , stoga je pametno i pragmaticno a reklo bi se mudro od strane gospodina Dodika sto saveznike trazi u Israelu ,jer ce podrsku dobiti natrag kad to bude bilo potrebno Srbima!Pametan neki covjek ovaj Dodik ima zicu za politiku ,a vama mulimancici nije niko kriv sto imate polupismene ma.ha.la.se i politicke diletante za predstavnike !
BiH je vec priznala Palestinu ,Palesina ima sve u BiH kao svaka priznata drzava. Kolik se sjecam Srbi su bili prvi u 2gom svjetskom ratu koji su se rjesili Zidova i dobili pohvalu od hitlera za\"dobro obavljen posao\"
iskumci koje novce od libermana da opstruises sve na BIH nivou!!! palestini ce kad tad biti vracena njena drzavnost ja.do jad.ni. druga stvar je u slicnosti ovih dvaju paradrzavica: kako su englezi dali jevrejima da se nasele u palestinu i silom preuzmu zemlju od palestinaca, tako ste i ti i tvoji ucitelji protjerali i po.bili bosnjake na teritoriji rs-a pa sad trazite drzavicu, ali to nece uspjeti, dok je zadnja kap krvi u nama!!!!
\"Također želim da ukažem na moguće dalekosežne posljedice i ishod glasanja ako bi išao u krivom pravcu“, naveo je Liberman. DA LI NEKO konta sta je pisac htio reci? Koji je krivi, a koji pravi pravac??? i sta ako ode recimo u krivom hocel Izrael napraviti koncentracione logore za muslimane? Kako se meni cini ovaj Liberman doso da prijeti ..Mile RS je promjenjiva kategorija, nastala 90tih da zaustavi srpsko divljanje, e ne da ti jalijas ko das ti je od cace ostalo!
Terorizam i terora SERBIJE je opet pokucala na vrata suverene Drzave BIH-E...!!! SERBIJA === TERORIZAM, TERORA i fasizam...!!! STOP SERBIJI I SERBIJANSKOM PATOLOSKOM -TERORIZMU...!!!
Terorizam i terora SERBIJE je opet pokucala na vrata suverene Drzave BIH-E...!!! SERBIJA === TERORIZAM, TERORA i fasizam...!!! STOP SERBIJI I SERBIJANSKOM PATOLOSKOM -TERORIZMU...!!!
A šta li Sandžak i Sumadija misle o tom pitanju?
Od kad se to za to pitaju lokalne sredine? To je pitanje država, zašto se ti javljaš?
Dodik je imao šta da nauči od Izrela, o politici etničkog čiščenja i podizanja zidova izmedju ljudi i naroda. Vjerovatno je Izraelu na tome zahvalan, ali u zabludi su oni koji misle da je Izrael zaboravio da su Srbi najefikasnije riješili pitanje Jevreja u 2. svjetskom ratu putem logora: Sajmište, Jajinci i dr. To stoji u svim zvaničnim statistikama nacističke Njemačke. Samo su veoma pragmatični, nažalost.
Dodo jeste problem - nešto kao muha zunzara dosadan do bola i bezopasan, kastrirano pašče koje laje u prazno. Međutim, bradonje su konkretan problem. Prvo bi trebalo njih riješiti, oni su poslijeratni Abdićevci.
koji licemjer, gori je od cifuta
Pročitaj Breivikov Manifest samo zamijeni čif.ut sa ba.l.ija
Toooo presjedniče...kaka ba palestina..ko ih jbe...živjeo Izrael!!!!!
no comment