Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JA sam iz Banjaluke i katolik BOSANAC sam .. i mene su iztjerali i svu moju familiju KOnjino glupa.. a nikad nismo imali problema .. Banjalucani izmedzu sebe... nego sa manjace su sisli takvi ko ti ... istjerali sui i mene kao sto ti kazes Hriscana ! i sad ocekujes da branim i podupirem vasu Fasisticku propagandu ..RS je osnivana na Genocidu i radije bi konvertiro na Islam nego bio uz vas !! SVI VAS MRZE SVI ..a znas li zasto ? ..Zato sto ste to ZASLUZILI !
Udri ih TOMO ! Nova Varos je uz tebe ... !!
Eto sada vidis kako je bilo Srbima kada su ih tvoja braca protjerali iz Hrvatske ,sa razlikom sto se ti vrati u BL,a oni protjerani Srbi nisu u svoje domove ,jer Hrvatska sve cini da to sprijeci ! Etnicko protjerivanje je VAS IZUM !
Cuj, seljacina \"drzi predavanje\" na Kolumbiji. Mora da je kakav cheto u upravnom odboru. Pitam se zna li Milorad psovati i na engleskom? Ili je predavanje bilo samo za bracu Srbe?
amareee udri ga amareee ! hahah
ti si obicni mali kurcic...
A ti znas sta je slovo Dejtona, po Dejtonu predvidjen je i postoji visoki predstavnik i on nije samo tumac, kao sto nije bio IFOR pa onda SFOR i na kraju EUFOR koji su naoruzani do zuba... Po slovu Dejtona BIH je protektorat... Pa ako ga necete da mjenjate, biti cemo protektorat i imacemo visokog prestavnika i nikad ovako necemo ni privirit Evropi...
Pa ja pogledajte agendu za tribine platite nekom pametnom 7 dana u Ameriki pa nek i on priča studentima...valjda imate šta reći?! A što njega neko ne skine ?Puska pistolj rat bomba snajper cia eksident...ima li ideja ??? Bas cudno.. mazohisti u bih od rs-a od federacije
za@realista, moze..,moze samo se vi prvo potrazite u toj recenici.Vjerujem da cete se brzo naci.Samo prije toga obidjite stare Hercegovacke jame i Sarajevske kazane.
malo korekcije,to nije predavanje na univerzitetu columbija chicago nego je to dnevna aktivnost i tribina u studentskom kampu koja se odrzava svaki da n sa razlicitim temama ovo je bilo \'an american foreign polic sucess story the dayton\' slijedeci dan je\'working mothers\' ili \'conversation on culture and cuisine\' ito slusaju samo studenti ako zele
more vako: genocidlije oprostite što ste nam klalil djecu
Moji dragi Bosnjaci ! Bratski vam savjetujem da ne dizete tenzije u BiH i da spustite loptu vec jednom na zemlju.Mjesto svadja,pogrdnih rijeci koje upucujete -sad Dodiku,sad Covicu,sad Srbima,sad Hrvatima ,trazite mir i pokajanje, nudite ljubav i postovanje svojim sudrzavljanima/sunarodnicima, pa ce vam se sve to troduplo vratiti u ljubavi i postovanju prema vama,u suprotnom,ako tako nastavite,necete se nikad pomaci iz tih svojih 24% ma koliko prijetili ratom,nartalitetom i slicnim glupostima.
\"Dodik je rekao da je Dejtonski mirovni sporazum veoma uspješno proveden i da nije samo zaustavio ratne sukobe, nego je uspostavio strukturu BiH i način njenog funkcioniranja.\" Poštovani gospodine Dodik sve ovo fino zamotajte pa sebi u Guz... Srdačan pozdrav od razočaranih građana.
Dodo, nebitan si!!! F.u.c.k. off! Molim Sarajevo-x da prestanu sa bilo kakvim objavama nebuloza ovog, kako mu ono bjaše ime???
Smijesan vise postao hahha Sve ovo radi za pare..na kraju ce da propadne u to sam siguran..ostali pricajte sta ocete DODIK uskoro RIP
za Partizana .. niko tebe nece ovdje pljuvat ili ti se smijat.. jer mi smo bosanci mi smo jedini koji su bili pravi jugosloveni i iskreno voljeli Tita...
sladite se jos malo ..jer vi ste ovdje samo nezvani gosti ... bit ce vam opet traktorijada ...