Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aiii odosmo mi srbi u recesiju, a htjeli smi secesiju...kuku lele
@Марко КраИјевић Глуп си Мујо.
kao odgovor na tvoju zadnju repliku, koristit cu jednu floskulu, koju inace cesto upotrebljava tvoj cijenjeni vozd, predsjednik rs i osnivac udruzenja "traktoristi rs-a za bolje sutra", mile ronhil, a ona glasi...HAJ NE SERI
PRIKAŽI ODGOVORE (25)
nije problem uzet' kredit... problem ga je vratit'.. a jos kad ga uzmes bez pokrica onda je to potop...
Ipak, to ne sprječava domaće političare da kredite slave kao uspjeh svoje politike :D
Bravo Mile, malo ti kod MMF-a, pa ćeš i kod Ruasa da zadužuješ narod. Kažem narod, jer ti taj dug nećeš vraćat.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
dodik ili mile ronhil je bez obzira na sve najlukaviji politicar na podrucju bivse juge...on je drzak,bezobrazan,halapljiv,umisljen i ima izuzetno razvijen lopovski instinkt i seljacku lukavost..toliko je on to usavrsio da ni jedan nas BiH akademik-politicar mu nemoze ni cipele vezat a kamoli ga pratit..a za raju iz rs-a mile ce vas ogulit do kosti nije on nikakav srbin ili nacionalista on je obicni krimos..sad ce uzet lovu od rusije i stavit sebi u dzep...i kad nebide vise sta za ukrast ili kad eu,ameri ili druge sile ukinu rs a ukinut ce je garant to je samo pitanje vremena ...on ce sa privatnim avionom odletit za srbiju ili rusiju....
Bez obzira na MMF??? Mile je očigledno pripremio pljačku za odstupnicu. Dali će te pare od kredita uopšte doći do kase RS-a ili će ostati u Rusiji da čekaju vrijeme Miletovog bjekstva u Rusiju. Popur Mirjame M i Marka M.
on se sad zaduzuje da sto vise uzme sebi jer zna da od oktobra ce biti sds ili neka druga politicka opcija pa neka drugi vracaju
da ovog covjeka nema trebalo bi ga izmisliti:)
..............luđaci kod nas ništa ne umišljaju............... oni stvarno jesu predsednici, premijeri, ministri, generali, načelnici...........
Opet miletu zafalilo para...
Ko živi od kredita, umire na rate...
da je Tito ziv zadnje sto bi uradio je da uzme kredit...a sta je naroda zaposlio i kakvu je zemlju napravio .. pih ni do peta mu niste.. ucite od covjeka vi kvazi drzavnici.
Brine me ko ce vratiti te kredite kad duduk zavrsi u zatvoru.
Umjesto o MMF-u, vi svi o Dodiku... e čudnih li ljudi... Dodik će biti i proći, a MMF-ove kredite će i vaši praunučići vraćati, ali jok... bitan je Dodik..
Nije bitan Dodik,bitni su maestralni potezi.I posle Mileta Mile :-)
Pa ja iskreno ne vidim da on pravi neke ekstra maestralne poteze, ali ima maestralan jezik (i da me sada pohotnici ne shvate dvosmisleno, mislim na priču, previše priča..) A ako ćemo pravo, ja bih lično volila da makar jedan političar u ime građana FBiH i mene među njima, eto jednom (simbolično) javno kaže MMF-u od.ebite, stegnućemo kaiš, ali nećemo mijenjati zakon koji smatramo dobrim.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Al' ce Mile u crno da vas zavije. Pa unici ce vam vracati kredit. Eto vam ga i njegovo obecanje o nezavisnoj RS, plaćajte za njega.
Bake ce da popije korpu na ovim izborima, ali Mile ce ostati i dalje da zavija u crno.
ovo je prvi put da se republika srpska zaduzuje u inostranstvu......sve dosadasnje kredite ce vracati bih jer su na bih i podignuti :)))).....znaci poslije razlaza ko bude htio da bude pravni nasljednik bih nek vraca i kredite :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Vrh znanja domaćih političara.........kredit :-)
Sve je ovo otislo u **rac
Milokrade bolan stas od tolki para em od Rusije em od MMf-a nego reci ti nam kolko ces ti klepiti od tih silnih milijardi
Najnovi hit Dodika: Ja tebi, ti meni pa ko više da zasladimo milovanjem ljubav ti i ja. Zajam od banke pod nepovoljnim uvjetima. Dobije mito ispod stola, a narod nek plaća kamate.