Komentari (240)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupane! NATO gleda na ovu drzavu kao BiH, a ne kao entitet ili nacionalnost... ebo te onaj, ko te prati i ko ti glas daje...
RS i NATO? djecace, o tome prica drzava.. od kad je RS drzava? bila nije, nije trenutno, a Boga mi nikad biti niti nece.. idi sisaj ovcice svoje..
@MileDodik3 nece. ovo je maksimum koji Srbi mogu dobiti. sve ostalo moze biti samo puno manje
i tako.. osisane ovce samo bleje i bleje.. meni je fascinantna vasa zaludjenost.. bili bi jako prosperitetan narod, samo da to usmjerite na neke realne ciljeve.. ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jado jadni, blebeće, a niko ga ne sluša.
HAHAHAH KO ON NESTO.DA BOG SACUVA BUDALETIINE ;D
Nato jeste bombardovao republiku shumsku, a kako stvari stoje, i opet ce..
Srbija udje u Nato i sta onda?
Vodi genocidnu tvorevinu u propast... pa on je najbolji prijatelj cjelovite BIH, nek nastavi sa busanjem, glupan jedan !
Nemoj Dodo poslije reći mi smo sve uslove ispunili. Kako si lijep bio kad ti samo kažu potpiši ovo a ti jadan,šta ćeš. A referendum ccc. Opet ćeš dobit po ušima.
Prije svega Vulinu zabraniti bilo kakav ulazak u BiH. Mile je odigrao i posljednji adut PLJUNI - LIŽI! A sada je na potezu raspakivanje Dejtona i vračanje sve na početak - Republiku BiH. Čoviću i ti si odigrao posljednu utakmicu i zabio BiH Hrvatima autogol! Hejde sada Wige, i svi ostali da vidimo šta ćemo sa akcizama. Ovi Fahrovi, ako sada izglasate akcize i spasite Čovića i Dodika - onda ste izdajice i naravno, proči ćete kao oni!
ože na više načina, a vjerovatno će prije svih Vučić, sem ako nije riješio da ga se oslobodi!
@Zilot - ože na više načina, a vjerovatno će prije svih Vučić, sem ako nije riješio da ga se oslobodi!
U akcionom plani za NATO je BiH a ne RS pa prema tome nema iz čega ni da izađe. Kako čovjek prodaje muda za bubrege vlastitom narodu pa to više nije zdravo.
republika srpska ima svoju politiku razvoja i nesvrstavanja.....srbi gaje dobre odnose sa svim dobronamjernim drzavama i narodima na svijetu...nato je zlocinacka institucija i srbima tamo nije mjesto....za sada samo mozemo saradjivati sa nato savezom jer nam trebaju na kosovu i u bih gdje sluze kao brana za zaustavljanje radikalnog islama i dzihadista terorista....pozivam dodika da ukine finansiranje os bih...kome treba vojska neka je i finansira rs ne treba vojska....
Pa NATO vam je u kasarnama na "vašoj" teritoriji KRETENU!!Prvo ih izbacite pa im onda zabranite prisustvo.
dobra ideja da se srbi povuku iz OS. podrzavam
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Duduke, pošalji mi 4 šteke ronhilla a ti puši racku
Gdje je Čović da kaže “uzećemo u obzir šta Srbija misli po ovom pitanju”??? I to se zove državnik, pljuc...
Ništa bolje nije mogao napraviti, sad neka gleda kako će se izvući. Bravo Konju.
-Milorad tvrdi pazar ... Bolje bi bilo bosnjacima i hrvatima da ostanu pasivni na ovu pricu.Mi smo entitet i imamo pravo da kombinujemo kako mislimo da treba ...
Samo za Dodika glasati.Živio Mile.
daj mile vise skini nam se s .urca i ti i rs i srbija daj pokreni vise i to otcjepljenje da se i tebe kutarisemo ko i barsa onog pudzdemona.....