Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brine Mile za voljenom BiH. Hvala Mile.
Brine on za kredit MMF-a koga se vise boji od Vucica,jer nema vise plata ni policiji a kamo li ostalim korisnicima
Ako mu EU naredi ima da predje na islam
samo kacavendu da nevodi sa sobom, njega nek ostavi onima sto nehtjednu sa dodikom :)
Cilj se zna,maknuti ovog tipa sa federalne i državne razine,nadam se i sa razine pc,ostat će sam u svojoj "palači"da plačiiI.......hapse te na Račiiii
Daj bože da je tako.
Prije nekoliko dana gostujući na FTV televiziji, Bakir Izetbegović je prvi put, od početka "hladnog rata" s Dodikom, javno pokazao zube i indirektno zaprijetio ovom vođi genocidne tvorevine, koji evo odmah pokazuje strah. Toliko o velikom, hrabrom i nenadjebivom bosanskom pravoslavcu, tzv. smrdinu!
Duricu, ne duri se. Parafrazirat ću samo jedan dio, rekao je: Dodik se sad malo ljuti (naravno na bosanske pravoslavce koji mu nisu dali povjerenje), ali kad shvati on će raditi što mu se kaže.
Šta će ovo bit? Čija će mačka krepat ?
Skonto da se ne ide u vlast bez eurolizinga ;)
ili euro pušinga :). Ispušit ćemo ga svi u Evropi bolje da imamo kakvu balkansku uniju pa ili stat' na noge ili se pobit' do istrebljenja. Sve je bolje od Evrope.. njima možemo biti samo kontejner gdje će odlagati svoje smeće od hrane i umjesto da nam plate za ***niju, oni će nam prodavati.
Imali smo balkansku uniju.. pa smo se poklali radi nje.. sad mozemo biti samo odlagaliste euro fekalija
Laze shupak dok trepne....
aman jarabi, sta se ovo dogadja?
Vo ili Bik iz RS-a bi sada dao i guzice samo da bude u vlasti, e nećeš smeće ljudsko nacionalističko.
ja se logovo da ovo napisem kad vidjeh ti vec vec napisao :)
Ja dobrog vica!
Ovog glavatog nema gdje nema samo se plasim da kada otvorim frizider da se ne pojavi
Dzaba ti sve! Krmak, neces u vlast! :)
hahahahha
Tko jos ovoga lika za nesto pita? Odkako izgubi vlast - direktno promijeni plocu. Odjednom poce pozitivno da govori o BiH i EU integraciji.
E ako je on to rekao znači da počinje blagostanje.
MRŠ ČOBANE. Pricas kako vjetar puse, do jucer si nistio ovu drzavu, sada joj dajes podrsku, od tebe su gori samo oni koji su za tebe glasali.