Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha kako se pristaje na sve kad su u pitanju besprovratna sredstva u iznosu od 9 milijardi, hahaha. zinule im gu*ice svima iz Federacije.
Bosnjaci su odabrali ubjedljivo najglupljeg predsjednika.
Sa mini Sengenom MZ je odlucila da BiH ostane cijela ali pod patronatom Srbije. To je vjerovatno i jedini nacin da ostane u komadu. To je vjerovatno i najbolje za Bosnjake jer sa SDA su propali k'o kauc.
Dakle ode u Brisel na sastanak, vidi da će dobiti novac a zauzvrat da se malo smiri s izjavama. Zna da RS ne može finansijski da se održi bez Srbije i sad ovaj novac za mirne izjave. Dakle sve se može novcem riješiti
Prvo granice rijesit pa onda mali sengen
Milonju samo pare interesuju,on je ogolio RS
SDA nije primjetila da se drugi u regionu organizuju. Džaferović trči u Albaniju da zaustavi malo taj proces. Ali Albanija, Kosovo, Sj. Makedonija i Kosovo su tranzitne zemlje, tako da oni imaju drugi profit u vidu. Crna Gora i BiH nisu tranzitne pa ako hoće neće, ali bez neke carinske unije imaće problem za izvozom. Proizvodnja u BiH treba onda biti tako jeftina da proguta carinu i cjenu produkta sa Kosova. Skoro pucanj u koljeno.
...relaksiraj ti sa cacom svojim,ovo ko potpise sa bosnjacke strane taj je prodao BiH i posrao se po grobovima poginulih boraca i taj vise nikad nece biti nikakav faktor na izborima.
I fino lagajuci da mali sengen ima veze sa eu pomoci. I kako kod nas politicari ostaju na vlasti. Lazima
Ovim se spašava RS ....a ukidanjem ograničenja na granici ...nazire se Malomanja Srbija i Velika Albanija ...eto mi Bošnjaci možemo paprike iz Sandžaka bez carine sad da muljamo ....moj dedo je znao reći HRĐAVA RABOTA
Bosnje ostala i bez trokustana, sto kaze narodna ko hoce vece izgubi iz vrece, manja se reka uliva u vecu, a kod mora obe gube ime. Za 100 godina cete svi biti dobri srpski muslimani, kako i treba da bude. Pozdrav za bracu Bosnjake - malo neuroticne i pogubljene.
Gotovo je Sengen
Bosna ide u Sengen Sa Srbijom to je to
HVALA TI DODO. SAMO TI IDI, AL BOSNU OSTAVI. BOLJE GROB, NEGO VELIKA SRBIJA NA TLU DIVNE BiH.
Hebem tebi mamu i svima koji ruse (a nikad nece srusit) moju BiH, jel moze tako ? ;)