Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma jebi se ti i tvoj referendum!
A da te vidi babo j-e-b-e-m li ti sve debelo, smrdljivo, ružno sa sjevernog pola!
Tuga covjeka uhvati kada vidi na sta je spao onakav silnik. Nesretnik uskoro ni flasu u glavu nece dobijati.
Milojica jos jedino svoju demagogiju moze prosipati medju poskocima. Cak ga ni cetalji vise ne fermaju ni 2 %.
Laktaski vo i nakon sto je nekoliko puta uzastopno dobio medju rogove i dalje isto gusla, iako ga ni genocidni Rajkec vise ne uzima za ozbilno. ahahahahahah
Ne dirajte genocidnog traktoristu. Da ga nema, morali bi ga izmisliti. Ta seoska varalica je uspjela uciniti za BiH, a na stetu genocidne tvorevine, vise nego svi bosnjacki i hrvatski politicari od kraja agresije do danas. Od sveg srca mu zelimo da sto duze ostane na vlasti i da se sto duze prolongira njegov put ili na robiju ili cejrecenje od pomahnitalih pravoslavnih masa.
hahahahaha pa koga on laže nas ili sebe ?
Kako glooova, Laktasenko?
ne kupujte proizvode iz srbi-je a ni iz gen-ocidi-teta,sramota je a BOGA mi i veliki GRIJEH
Referendum zbog flase u glavu ? kakav je to papak uvjek isto prica cudno da mu nije dosadilo te bajke
dodik ti si stvarno psihijatarski slucaj dokle taj psihopata misli sijat mrznju i zavadat narod imali pametni ljudi o r s da tog manijaka smjene dabogda se zabavio o sebi
Gedjo ! SIKTER
vidi vidi što sebi dodik utvrđuje pazar na dedinju :))) izgleda odlučio da dobije najveću vilu preko bh. pravoslavaca
Treba li Salzburgu tužiti državu BIH jer na 49% njene teritorije postoji entitet diskriminatorskog naziva RS koji se odnosi na jedan narod, iako su tri konstitutivna.
ha,ha,ha,ha......