Komentari (236)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Putin i Lukašenko za sirotinju.
Vučić će dostaviti još jedan despot od 75 konjskih snaga, kojeg bi Golf 2 sa Vogošće odvalio ko kesu.
Dodik prati sve pomno a bankrotirao nemaju za gaće na guzicama tih vojnika
a ovi britanci što su te ganjali ? znači uteko si im
Sigurno da pratite. Bez Srbije ste 0. Srbija ima argument jacega. Svaka sila za zemana. Nicija nije do zore dogorjela, pa nece ni vasa!
Sigurno da pratite. Bez Srbije ste 0. Srbija ima argument jacega. Svaka sila za zemana. Nicija nije do zore dogorjela, pa nece ni vasa!
Sigurno da pratite. Bez Srbije ste 0. Srbija ima argument jacega. Svaka sila za zemana. Nicija nije do zore dogorjela, pa nece ni vasa!
Mile, neka ti Aca pošalje dovoljno traktora.
Od koga da se branite? Do sad ste samo napadali!!!
Ovi što mi dislajkaju neka mi se napuše 'urca. Stoko glupa.
Dzaba sve kad su okruženi državama koje su već u NATO savezu, trenutno im samo granica na Drini nije granica sa NATO paktom!!!
Ali BiH nije članica NATO tako da neće NATO reagovati kao što nije ni u Ukrajini reagovala. Međutim Srbija niti planira niti želi ratove, ovo su samo propagande.
Uskoro ce i Bosna onda je svima okruzena
Hrvatska, Mađarska, Bugarska, Rumunija, Makedonija, Crna Gora još fali Bosna i Hercegovina da Srbija bude okružena NATO savezom ;-)
Ove ovako vjezbe su dobrodosle u cjelom regionu.Fino snimiti i kupovati namjenjeno za odbranu od takvih "odbrambenih" sredstava.
Žalosno,a imao si neki potencijal Milorade..Danas si neko ko svakih 5 dana mijenja stav i mišljenje..Danas si neko ko samo sluša šta mu neko kaže...A sutra ces bit neko ko je sve izgubio i neko ko je nacionalna sramota
Nema nista od te price DoDick. Njihovo naoruzavamje je samo za njihovu javnost. Nije to nista sto par javelina i stingera ne bi riješilo. A ovo nije 92 niti je narod goloruk. A niko nema para niti za germe a kamo li za rat.
A imate li vi par javelina i stingera?
Svakome Bosancu i Hercegovcu koji nema legalno nabavljeno oruzije treba izdavati mjesecne kazne dok ne nabavi odgovarajuce.
Dobroj pa si ti posjedocio,da nisi nebi valjalo...
Jado jadni. Mrziti svoju zemlju, zemlju u kojoj si majmune rođen, a voljeti tuđu, to može samo osoba koja je retardirana ili seksualno zlostavljana u djetinjstvu. Oboje ti odgovara glavonjo.
Samo se uzdajte u vojske. Pokazala su ta u zdanja dokle su vas dovela. Glupi narode koji slijediš ovakve plitke umove, kad ćeš progledati stvarno stanje. Mazu vam oči i hapaju džepove.