Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milokrad je upravo nasao novu temu kojom ce odvuc paznju od ekonomski propale RS a uz to zapali glasace za sljedece izbore. Znaci, pripremite se za godinu dana konstantne price o NATO-u. Mile domiNATOre...
Nije da te se ne pita ali tvoje mišljenje nije bitno ... Samo ćeš jednog jutra osvanut u NATO savezu i tačka... Sjeti se Crne Gore , i Rusi poslali rušilačke bande pa opet eno CG zastave na jarbolu uz sve ostale napredne civilizacije ...
Joj akd se sjetim onih protesta sve neke čiče sa stomačinom i srpskim zastavama i ruskima, hahahahahha!!!
A šta će Geda kad mu ponestane tema za ublehavanje Bosanaca pravoslavne vjeroispovjesti?
A šta će Geda kad mu ponestane tema za ublehavanje Bosanaca pravoslavne vjeroispovjesti?
Ja nih se zijanijo kad bi on bilo za. Ali Bake se pita
Mile jaffa i Kirbas tops😂
nato je nasa viza za buducnost
Mile lazove. Prije ces ti odvesti BiH u NATO nego ovi fundamentalisti ili oni " nositelji evropskih vrijednosti ". Cim ti Vucic namigne Bosna ide u NATO.
E gledaj dode, pravi grmalj i ono se razumije u NATO a ovi ga još ko i slušaju.
Ma eto on se pita pravo a i razumije se u ovo ko mara u kriv k...c
-- Bila ranija politika nema NATOa Bila moj Mile dok ti niej sa vojvodom Šešeljom propao državni udar u Crnoj Gori ! I šta bi sad ? Da padneš u ljubavni zagrljaj sa Čovom da te ne napadnu ili Hrvatska ?? JAdno. U svakom slučaju se nepitaš ništa a hoćel biti NATO refrenduma vidjećemo nakon izbora. Ne može ti nosiutelj europskih vrijednsoti Čova reće da je suzdržan i na refrendumu ko na proslavi Oluje !
@Zilot Moraš na pregled narodi su ništa niti imaju pravo glasa. Glasaju državljani. Ako se raspiše refrendum na nivou BiH. Obzirom na onaj refrendum 92 i psoljedice neće se tako lako i brzo raspisati !
Jako los potez Dodika...
Niko ne šteti više BiH nego Dodik i njegove pristalice....
@ACK Srbi iz RSa ce zbog gladi pokušati da se vrate korijenima (Vlasima) na planinu da cuvaju stoku... ali ni to im nece poci za rukom...
dodik je jedno obicno retardirano stvorenje
Eto opet referenduma prije izbora i Miletu besplatne kampanje. Mile, svaka ti čast, najpametniji si.
@Zilot Pa šta ti misliš? Vidiš da jedan drugom nabacuju zicere svaki dan.
lajanje na zvijezde... NATO te doveo,NATO ce te i odvesti..
Mediji sve više smaraju građane tekstovima o likovima koji nemaju nikakvog značaja za značajne odluke o životu u tvorevini koju su instalirali stranci a zove se Protektorat. Te likove stranci postavljaju, smjenjuju i drže na funkcijama dok izvršavaju nihove politike. Nemoć domaćih "moćnika" je postala očita jer oni ne mogu ništa da promjene. Kada budu moćni da promjene i čak donesu Ustav države, dokazaće da nisu robovi kao i cjelokupan narod.