Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jest Dodik.seljak .traktorista ,nepismen kreten i stid i sram nedaš pare za bih.Dodo brate pa trebaju alkaju pare da kuouje knjige od velikih bih pisaca gje piše dasu janičari bili elitna akademija da su hrišćani dobrovoljno svoju djeci dovodili a neki pas andrić.Dodo vlahu a haris njegova putovanja u tursku a tek ganić neće imati kartu za beograd a jurišić za vazalin.Kokuze Dodiče a tek za borce bih kako će oni šta će oni treba za kahvu,cigare kako da rade oni su borčine i sad neki vlah diktira.prase jedno pa naš li ko je saveznik bih arabija,turska,eu,sad i ti njima prkosiš sa nekim tvojim trćerazrednim saveznicima nekom Rusijom,kinom. Evo cjela rs se stidi kako možeš dati pare za fudbalsku reprezentaciju srbije a njihovu ništa eto oni će učestovati nikad do idućeg svjetskog prvenstava neće postojati bih.
a koliko rezerve para je donio s kipra tadic dodiku za rezervu a to su pare koje je dodik pokro drzavi bosni i hercegovini!
ma uzmi jos kad ti se daje levatu...ponjeces sa sobom ispod zemlje ne se ima...strvino
I OPET GROKCE BOLESNJACKA BALIYSKA LOJAVA TERORISTICKA POTURICKA IzmetSLAMSKA KRMAD POZNATIJA KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI! POPISAM IM SE NA MEZARJA NA KOVACIMA I ISKENJAM SE NA TABUT HALAhovog EPILEPTICNOG PEDOFILSKOG TERORISTICKOG KRMECEG KOPILETA MajmUnHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU! SJEME VAM YEBEM RETARDIRANO TERORISTICKO BALIYSKO! NOZ ZICA GAZA SREBRENICA! LONG LIVE ISRAEL!
nema veze, dodik ce da mazne ono viska i vozdra... pa ja..... UBI ZAK.OLJI DA SRBIN NE POSTOJI....
Zna li iko dze ce Dzeko?
Oni hoce u EU a ona se raspada.........ne daj Mile pare......kakva EU kakvi bakraci
Vishe para u drzavne institucije, znaci jaca drzava.. Manje para slabija drzava...
Halo ba muslić klocu jedan, šta ti znaš,pojma ti nemaš nategnem ti staru lagano......Dodik je obična budala.....
Ovo krme se ne zalaze za smenjenje budzeta zbog toga sto on stiti i voli Bosnu,nego tu postoji nekoliko agencija koja ga direktno udaraju u glavunturu.Njemu su najveci problem stranci,jer on misli ako bi oni otisli da bi on jadan mogao lakse da krade,rastura drzavu Bih i da se pokusa igrati referenduma.Covjek je vec odavno van pameti i treba ga pustiti da igra na svihu stetumi stetu genociidne tvorevine.
~~~NEW: http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/ http://cedex.com.ba/
gosn dodik, u ovom vas podrzavam - ne dajte ni marke vise hostapletima koji su u drzavnim institucijama
ovdje je u pravu
drzavni budzet se moze povecati samo ako PIC u njega doda para, jer RS nece ni marke, a FBiH ne moze sve i da hoce
dace Dodo pare i to ce da pita: treba li jos :D