Komentari (282)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Primio ga je bez lubrikanta.
sjebat ce ambasador dodi uhljebske hemoroide kad mu ga pristavi...
@MuhamedVehabija Pa uvijek prvi jer je trenutno predsjedavajuci predsjednistva tuko glupa hahahahahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Duduk ga već PRIMIO ... ! ! !
Dodo ima dečka sa većom ćunom ...Ž
""Nakon ovog kratkog obraćanja Dodik i Nelson su nastavili sastanak iza zatvorenih vrata, a detalji će biti poznati naknadno"". TRGOVINA i zavrtanje ruku. Možda i vrata?
Ej Dodice! To ti je onaj iz odlazece. Sad je vrijeme da se dobro naguzis.
Budite sigurni da ovi homofobični izljevi komentatora su vrlo precizno konstruisani da iznerviraju novoizabranog ambasadora te da mu stvore negativni osjećaj vezan za BiH, što je cilj rušitelja BIH koji vide američku podršku kao najveću prijetnju njihovim planovima.
Skontali ameri kakvog ce ambasadora poslati u bih kad duduk dodze u predsjednistvo. Jedino sa ovakvim duduk moze biti zadovoljan, vazno da ga zadovolji ako nemoze ambasador tu je ambasadorica u rezervi.
Plakat ce on za Maureen. Ovom ledja ne smije okrenut.
Hoce li te pustit' u Ameriku Dodo #krmecaglava? haha
Pretpostavljam da ce ga Milorad svakog mjeseca morati primati, ipak je to USA ambasador.
Kaže dodik: pa ovaj nije normalan sve mi vako ☝ radi.
joj medjeda majku yebo uguz
djega primijo. misim nelsona. jel uguz ilu vag
" a ti si taj što je pod sankcijama "
Radujem se što ću sa Vama i Vašim kolegama u Predsjedništvu BiH "POMAGATI" vašoj zemlji da napreduje ka partnerstvu u NATO savezu i EU.
Dodaš primio amerikanca 😂
primio ga jeeeeee....
Kaze ambasador Dodick: „jel sa Vazeljin il bez Vazeljin?“ na krhkom Bosanskom jeziku. Kaze Dodick: s Vazelinom...na cistom Bosanskom. Kad ce ti abmbasador: Hello Vazeljiiinn, dodji i ti! 🤣🤣🤣