Komentari (302)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milorade pazi dobro sta radis, za 10-ak godina, najdalje, moglo bi se desiti da i o tebi i tvojim aktivnostima citamo slicnu vijest nakon presude suda BiH.
dobro sad, nece biti dozivotna, ali s obzirom na tvoje godine..hmmm
A ako nije kriv, zasto se krio onda 12 godina? ima li neko od serva pravi odgovor, potkovan argumentima?
Arogantan cinican i licemjeran si ti, Mile. A presuda zlotvoru i manjem entitetu nije mogla biti pravednija.
Prestanite pricati o njemu. Govorite o njegovim djelima i zrtvama... Naucite nesto od vecih od sebe (New Zeland).
E pa, Milorade, sjeti se Rašine arogancije na početku i u toku rata, pa njegove arogancije u Hagu i na kraju se sve svelo na moć i aroganciju suda. Valjda ćeš izvuči pouku iz svega ovoga!
Baš tako selektivni pristup, kao što ste vi selektivno ubijali muslimane i katolike. Sad došao red da se vi selektujete pa vam nešto nepravo.
Zemlja je ravna, vakcinacija je loša, ljudi nisu bili na mjesecu, cijeli svijet se urotio protiv srva, a oni su nedužni, Trump je vanzemaljac, srbi su pobijedili na Kosovu...
Cinicno je to sto je 500.000 Srba iz Sarajeva proterano i sada etnicki cisto
@pomeljar Gdje su presude za te vaše "istine" kojima vas filuju? Zadojena vlaška sirotinjo...
Ti si milorade jedinica za aroganciju, drskost i bezobrazluk. Apsurd je sto sjedis u predsjednistvu BiH. Treba te odatle istjerati.
Čudo nije izjavio da je kriv Bakir i političko Sarajevo. Smeće ljudsko.
Čitam ove komentare iz šumske republike i ne mogu da vjerujemo koliko narod može biti glup. Upravo ovaj Milokrad kojeg vi u nebo uzdižete, davno je priznao genocid u Srebrenic, karadzica i mladića, javno, nazvao zločincima... https://youtu.be/n2b07mhYSsI
Šta ćeš očekivati od nekoga kome su Orban,Salvini,Le Pen..partneri ..fuj.
Cinično i arogantno je to što si ti uopšte u Predsjedništvu.
Jos je bolja cinjenica da je Evropa svjesna da u genocidnoj odaju pocast sada vec legalno presudjenom ratnom zlocincu.Sada je jasno da na genocidnu gledaju kao leglo fasizma. Ah, kako lijep dan...
KADA JE KURVA REKLA DA JE KURVA?
Naravno da se bavio selektivim pristupom. Trebao je ( morao je ) u procese ubaciti državu Srbiju ( tada ostatak Jugoslavije ), te je proglasiti za agresora na suverenu državu BiH. Sve ideje i zlo dolazi iz Srbije, a ona se nagodbom izvukla od suđenja. Stoga, ni mi u potpunosti ne vjeujemo Tribunalu. Morala se Srbija optužiti i osuditi za agresiju i kao uzrićnik svih genocida na Balkanu.
Ovaj fašista nije vrijedan pomena a kamoli gluposti koje 'valja', vole iz Laktaša, činjenice su nepobitne !