Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mora čovijek otpad ruski kupovati inače osta zabrana na izvoz igorovih poljski jabuka u rusiju.
Meni je svejedno ali ja mislim da ovaj Milorad će tući ovaj narod iz entiteta rs zato što samo kupuje oružje navodno za policiju a ovo je indirektno naoružavanje ličo privatne prirode.Ako praviš bijedu onda ti raste kriminal a ako imaš kriminal moraš imati jaku policiju koja ima 2500 aut.pušaka i helikopter da tuče bijedu koju je on napravio namjerno da bih ga slušala.
Ruska dušanka majkić
Pa ti sad' rece da si protiv daljnje militarizacije Balkana.
sjecam se, bilo je to ne tako davno, kada im braca rusi nisu htjeli dati ni komercijalni kredit ... toliko o vjerodostojnosti ovog krmka ... i toliko o pomoci "brace rusa"
Kako će mu dati kredit kad nema odakle otplatiti?
😁😁😁😁 kao kad roditelji iz čeljigovaca obećaju djetetu ferarija kupiti a ni struje u kući nemaju 😁😁😁😁
šta kaže dodik dajte nam helikopter ba braćo rusi ovaj moj zrakomlat se pokvario kako ćemo na privatnu zabavu dopremiti cecu srpsku majku njene sise ne mogu kopnom
Jel ovo sa helikopterm ratno huskanje?Zabole me iskreno jednom smo vas poderali i opet cemo!:))
Hebeš ruse, ni traktor ne znaju napraviti da valja.
slikano sa nokiom 3310
bit ce opet obecanja.. sto ne pregovara o vracanju duga sto su ruske firme i investitori ostavili u tom entitetu.. o radnim mjestima sto su unistili..
Sve dok se budemo identifikovali sa nekim rusima i turcina od nas nema nista. Nadam se da ce narod to napokon da shvati
A od cega ces jado kupiti od Rusa helikopter? Od zapadnog kredita, a?
Nigdje vijesti o sajmu u Gračanici od jutros samo pišete o ovoj zajebanciji u rsu.
Nigdje vijesti o sajmu u Gračanici od jutros samo pišete o ovoj zajebanciji u rsu.