Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte ga plaho pitat nervozan je,naguzise ih sarajlije dvaput u seher banja luci hahaha
@Subjekttt1432765 čuj nesposobna pa zbog takvih kao ti što opstruiraš i jeste nesposobni
Al' ce zato podrzati kredit mmf-a i akcize
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Usmjerite migrante na Banja Luku i Laktase!!!
@ramce89 super moze, ajmo i usput zauzeti i pripojiti madjarsku i austriju
@ramce89 Da to je rjesenje, pustati migrante u Mostaru i pustati migrante kod Tesnja u genocid. A skupljati ih po cijeloj FBiH. Oni kod Tesnja ce morati ici na Laktase i Bakince, a ovi dolje ce morati pored Covica. Pa neka onda ciste Srbiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovaj LIK je IZVOR svih problema u zemlji, ne dozvoljava vojsku jer migrante hrani Sarajevo, Bihac i volonteri Tuzle!
Gospodine Dodik, preuzimate li odgovornost za sve probleme koji dolaze sa migrantima ukoliko zbog slabe granice udju u BiH? Npr. Coronavirus koji ne poznaje entitetske granice, a sigurno ga ima medju migrantima.
Koliko samo sranja izađe i jednih usta za tako malo vremena, pa to je za Ginisovu knjigu rekorda. Nijedna suvisla rečenica koja ima bilo kakav oslonac na činjenice. Čuj "BiH" nije sposobna? Pa ti si dio BiH, a preko RS-a radiš na tome da se sve koči što valja za državu. Tebi ne odgovara funkcionalna BiH jer bi skupa s Čovićem, Izetbegovićem i sl. dijelio teritorije ćelija u nekom od zatvora.
Samo ih prilikom ulaska u BiH zadržavati na teritoriji RS: Zvornik, Bratunac, Bijeljina i Banja Luka. Sve zemlje jačaju granice, jedino nas Mile ne da. Onda izađe u javnost i okrivljuje državu kako nema strategiju prema migrantima...
Ovu budalu pod hitno na psihijatriju smjestiti.RS-uvesti sankcije zbog uništavanja države,dok ne shvate koga slijede i kome daju glasove.Ponaša se kao razjareni bik.Luđak na čelu države,to je nedopustivo.
Ovo Baka ubacuje migrante samo da nas ima.
Nećemo zbog migranata ali možda hoćemi zbog komšija iza Drine.
na entitetsku liniju treba rasporediti fmup i sve vraćati u bijeljinu i zvornik pa će onda sam dodo moliti raspored vojske na granici
A ništa, policiju na puteve i ne dati ni jednom migrantu iz rs-a u Federaciju. Pa ćemo se naduravati....
Neće Duduk nikada dozvoliti da se pripadnici Oružanih snaga Bosne i Hercegovine, pojave na granicama Bosne i Hercegovine, jer bi to unišilo njegovu kontrolu granice prema Srbiji, ostvarenu nezakonitim angažmanom paravojnih formacija žandarmerije, koju je, umjesto da izdejstvuje popunu DGS, omogućio direktor Državne granične policije, još jedan trojanski konj, samo ovog puta iz HDZ-a.
Dodik je human covjek on ce primiti izbjeglice u BiH. I drzavljanstvo im podjeliti
Ja bi tebe poslo na granicu. Kad te vide prepast ce se nece im vise ni nampasti da udju u BiH. Ahahahahaha
Sve zemlje okruzenja pripremaju vojsku za intervenciju, a jedino TI imas nesto protiv !!! Sta ima lose u tome?? Samo tvoj nesnosni EGO kojim trujes !!! Ja bih izveo na granicu Federacije samo tebi u INAT. Ako ti ne smetaju, vodi ih sebi. I nigdje ni rijeci o tom tvom "drugacijem i ozbiljnijem nacinu" !! Pa kad kazes nesto , onda obrazlozi.
neka neka kad ti ulete preko drine kajaces se
Dodik je Vučićev potrčko, Bošnjaci borite se da zaštitite svoju granicu, ako vam ne uspije zaštititi ju, vraćajte sve migrante u RS.