Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NE MOZE NAM NIKO NISTAAAA JJJACI SMO OD SUBINNNNEÈEE a hoces ulaznu vizu u SAD.Prije ce je meni dati nego tebi bleferu.Svaki dan sve vise pusis pa i u svojoj genocidki
Ja mislio biće Donald Trump ...ili u najmanju ruku gospođa Kitarević
poserem vam se na genocidni praznik
Nek zovne Mile Trampa na proslavu,fale jedan drugom
Nije to Rusija da vreba 5 dana ko sto je Putina ceko po hodnicima gdje ga je i primio na 20 sekundi u holu PRED kancelarijom.U USA ce cupkati na nekoj livadi gdje mu je i mjesto i to ako dobije vizu u sta malo ko vjeruje.Kako se odvratno uvlaci u pakas Amerima a ovdje ih ko fol kritikuje.Bezkicmenjak.
Mogu li i ja doći Dodike 😂😂😂😂
Najbolje dodo da se narod izjasni novim referendumom. Da li za da ili da li ste za Ne. I u buduce sta god je sporno odma referendum. Nemoze ba niko srpskom narodu da zabrani pravo na referendum. Hhhhhhh
reče Kralj Mile .. kako ću se slatko smijati kad te na trogama provedu
više vrijedi u BL
više vrijedi u BL
Zovi Trumpa na proslavu.
koliko moras biti bolestan da slavis dan kad si pobio hiljade ljudi, to samo onu mogu
svi srbi na bal vampira 9 "jaguar" dan krvožednih zveri na balkanu
Koji će mu quratz upute kad se on svakako ne zna ponašat... Sreća je pa njega nitko ozbiljan i na ozbiljna događanja niti ne zove ...!!!
A ja mislio dolazi Tramp,bas me iznenadilo da iz Srbije ti dolaze.Reko ,ides ti kod njega pa mozda i on dolazi tebi..
ooo Mile pošto je magla :-).