Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je*o ti referendum vise ma*mu, samo neki raferendumi...
Buuuuhahahahaha..............ponavljas se govedo ko pokvarena ploca !!!!! Hajde vise .......strisni jaja papak ako ih imas !!!!! Lako je lajat i zahe-bavat te svoje ovce i cobancice !!!!!! SIKTER
Referendum u BihH nije potreban.Jedan nam je bio dovoljan.Pozadina bilo kakvog referenduma je nacionalno grupisanje, a to nam ne trebaZna li iko da čita od komentatora, jer zaključak će, nakon čitanja komentara, nadoći.Nema potrebe za referendumom, jer mi smo u govnima svakako, a komentari su samo odraz mišljenja većine stanovništva naše države.Ovako dok je nezvanično, bez referendumskom ovjerom, čovjek se ko \"budala\" nada u bolje sutra a nakon referenduma i \"budali\" bi bilo jasno sve.
Neutralni!!! a usput da ti kazem od ARBIH sam dobio cvijet od zlata..ostavi br. tel. da ti posaljem MMS kao dokaz..
Netralni!!!i cim prijetim saznaces sam(to ce biti jedno malo iznenađenje za tebe), za tvoju informaciju imam 37god. i samo ste mi malo ostali duzni ostalo sam naplatio vlašće..priznaj da nas se pravo bojisi, mi neprijetimo(nismo dodik)mi samo cekamo i spremamo se...
\"o održavanju referenduma u BiH \" ovo bi trebalo da glasi o održavanju referenduma u RS, budući da ni BiH niti federacija BiH nemaju zakon o referendumu. pravo izravnog izjašnjavanja putem referenduma u BiH imaju samo stanovnici RS.
Ti Hrvoje idi u svoju cosu, da nebi preko tudje sirotinje izvodio svoje snove.
Bravo Dodik! Razvali tamnicu naroda.
@neutralni Utakmica se zavrsila sa sa dva entiteta unutar BiH. Da se vas pitalo imali bi jos svoju \"Kolijevku Srbije\". Ostace te vi i bez gaca kako ste drski i arogantni.
Cime ti prijetis bijednice balavi.(janjicar)Tebe i takve nista se nije pitalo,a nit ce se pitati u buducnosti. A te prijetnje objesi macku o rep.Utakmica se zavrsila rezultatom 49.27.i 24%.Vec moli boga da nebude produzetaka,inace bih i ovih 24% dosli u pitanje.Pola od toga je poklonjeno da se ne cmizdri.
Pa ako i glumis da si komunista de se pokazi kao komunista a ne huskacki nacionalista. Djela govore vise od rjeci.
A za Vasica i slicne njemu imam jedan savjet. Idite na jugo-zapad Srbije gdje vam \"umiru sela i Srbi zene Albanke\", ako patite od toga.
Ne izigravaj Svicarsku i referendume kad je ovo Bosna. Ne maglaj narod vise. Ili nastavi maglati kako hoces, znas situaciju.
Ruka pomirenja vam je vec pruzena od Platforme. Vrjeme je da napravite odluku. Znate koje su konsekvense.
Isto neki znaju rezonovati, \"pa i Milosevic je bio komunista\". Nije nista bjelo i crno. U zivotu nema shablona. Kad bi se tako poklapalo nista nebi valjalo. Radi se s onim sta se ima na raspolaganju.
E sad hoce li SNSD tebe smjeniti da bi napravio taj preokret, ili ces ga ti sam napraviti na celu SNSD-a i tako ostati na celu do vas je da se dogovorite. Ove vase \"lude\" kao Vasica za njih perspektive nema. Oni su istroseni i izlizani.
Neki govore Mile c.e.t.n.i.k., neki da je komunista. Ja mislim da nije c.e.t.n.i.k. i da je komunista. Neki ga hvale kao najboljeg politicara na ovim prostorima. Sad ti isti govore, \"nevole te Mile\". Vi u SNSD ste ne raskrsnici. Vrijeme je da prestanete huskacku politiku koju ste zavitlali davno. Nema nista od toga ni ove suplje price. Mozda jesi najbolji politicar kad si toliko dugo mogao \"crpiti\" na ovoj huskackoj politickoj razini. Ali sve dodje i prodje. Vrijeme ide i ne pita.