Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je historija učiteljica života, ova naša je sigurno studirala u Travniku. Mi smo dotakli dno sa ovim mitomenima.
Kako ce se uraditi kad ona dva Bosnjacka predstavnika nista pametno ne mogu ponuditi, vec samo razvlace price po medijima, a nista konkretno se ne radi. Vise oni rade protiv BiH, nego Srbi i Hrvati zajedno.
@Astorian vi baš mislite da su Bosnje glupe pa dajte manite se crvenkapice
Bakir gurnuo Džafera da ga sultan riba satima...
Zbog takvih kao ti svakog dana iz Bosne 10 porodica. Naravno, odlaze i bosanski Srbi, a ne samo ostali narodi. Za to vrijeme, ti i tvoja porodica bezobzirno pljackate u prvom redu svoj narod. Jedini nacin da ti ne postanes predmet kriminalisticke istrage je da sijes strah i fasizam oko sebe, sto ti upravo i radis. A mladi, odlaze li odlaze. Bjeze od idiota kao sto si ti.
...jedina sramota si ti, uzimas lovu, nije te stid a branis interese druge drzave...kvisling!
Ne treba nama autoput prema istoku vec prema zapadu.
Ne kontam kako bilo koji trenutni politicar u Bosni moze rec da je “ sramota “ kad neko drugi ne radi. Ne brini se Dodo, sto se mene tice, svi nasi politicari nama samo sramotu znaju donjet
Onj niti če se kad usuglasit niti kad šta dogovorit za bilo šta što je vezano za BiH i za narod. Ali zato brate moj za svoj đep njih trojica to završe za 5 min uz ručak normalno.
Turcin uvjek dolazi i mase sa praznim papirima,folira se.
1991-1996 bosanskim muslimanima je gazda Iran 1996-2002 bosanskim muslimanima je gazda Saudijska Arabija nakon pada kula u Njujorku 2002 2002-2011 bosanskim muslimanima je gazda Katar 2012....Turska preuzima
Plačem ja plačeš ti hajde dođi pojadaj se malo Sultanu Erdoan na Baketa i Bošnjake more biti da ti Sultan Erdogan dadne rame za plakanje 🤣🤣😂
Kaze Dodik Gulenovci su problem. Problem sto su otvorili skole Bosna Sema u BiH. Kakav je to problem? Druga stvar, zasto isporucivati, jel Dodik cuo uopste za ljudska prava. Izgleda da su oni jadni nastavnici jedina tema na kojem Bakir i Dodik ce naci zajednicki jezik.
Dobro je rekao za hranu da uvozimo preko 80% i tu treba nešto mijenjati. Dosta je više priče kako izvozimo kamion piletine u EU, a toliko hrane i vode uvozimo!
Cuj sramota a redovno ga vidimo s u Bg s Vucicem...
Bakir zna da je gotov ako spoji Beograd sa RSom.
sramota je kad tebe izvedu iz kaveza. jos nije otisao negdje da nije izblamirao sve redom
ma ko se to meni jutiiii, oj dodiče baš si drag poližeš mi s qurca šlag 😉