Komentari (248)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Bosno i Hercegovino, karcinom Dodik,Bakir i Covic odose u historiju. Laku noc!
Trivicka gora od Dodika
Rekoh vam ja maloprije. SNSD na aparatima
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
nije ni ova bolja, negira genocid
Četnikuša 1/1
podrzava je srbin.info ravnogorski portal pogledajte.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Niste pobijedili ni u miru a jos manje u ratu. Pa koji ste to rat dobili, pa Ameri su vas spasili 1995 da ne izgubite RS dejtonskim sporazumom. Jelena mozda nije mislila nesto lose ponijelo je ali mora paziti na izjave to nije u redu za ovako prilicno lijepu damu.
Ovi u rsu vazda imaju vise pobjednika oko istog takmicenja. sportski nema sta
U Srba revolucija uvijek s desna
Pa Bogami ima još da se prebroji. Značajan postotak, a razlika mala. Možda su i ovi poletili.
Sacekajmo sutra rezultate CIKa. Svi cete se koji ste pisali protiv Dodika crveniti kao Jelenin karmin. Ne volim ga ni ja lopova i manipulatora- ali jbg matematicarka sam po struci te , glasovi su za sada na njegovoj strani. Ako tako ostane Jelena treba da se “batali” politike pokrije dekom i ne izviruje glavu. CiK ce reci istinu- ovo su sada samo nagadjanja
PDP je i na prošlim izborima proglasio pobjedu a pobjedili nisu.
Isto sranje💩 samo drugo pakovanje💩
ona je davala neke četničke izjave ali nije uvredljiva kao ono govno...
Samo neka mlađih ljudi na pozicijama.. Sve ce se poslije posloziti i dogovoriti kad i sami uvide pravo stanje i pravi put.
Nije krmeca glava, ali mozak isti. Bez ikakve potrebe govori kako su Srbi nebeski narod. Fuj. Hebala vas proslost i mitomanije
90% isto misli, ali duduk je prevrsio svaku mjeru
Srbi su nebeski narod😂😂😂😂😂
ova gora od Dodika,vela havle kakav nebeski narod.U stvari ko je pobjedio tu.
Ako Milorad Dodik izgubi,a nadam se da hoće,volio bih čuti da onda kaže kako nije bio genocid u Srebrenici.Ili već ujutro putuje preko granice.
Bakir = GOTOV JE ........ Duduk = GOTOV JE ...... Sve drugo manje je bitno