Komentari (230)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
30 godina Dodik, Čović i Izetbegović brane svaki svoj narod od druga dva. U tom vremenu, oni postaše milioneri a njihovi glasači postaše najzaostalija nacija sa najnižim životnim standardom u Evropi! Skontajte ovce ko koga tu hebe!
Djeca nam najgluplja na PISA testiranju, a njihovo rjesenje je iskljuciti se iz PISA projekta.
Hocel reci i obicnim srbima iz i.Sarajeva koji hljeb zaradzuju u Sarajevu , da i oni oprstruiraju rad u svojim firmama ?
Plankton uzivo.
Braćo Srbi, no poljoprivredno zemljište-no traktor....
Mozes misliti, onaj tegeltija vstv dolazi kod njega po instrukcije i neko ce reci da je pravosudje nezavisno od vlasti..ovo je cirkus zivi sta se radi, ovo srbi treba da rijese i smaknu tu budalu
On je odradio svoje izgleda, zbog cega je i postavljen 2005 god
OBAVEZNO ZAMRZNUTI SVE ISPLATE PLATA I SL. !! Nema rada nema ni naknada....
jadno i bijedno
Obriši guzicu instrukcijama . Ti i ta koza iz udruženja. Za to si bio uporan da na čelu Vijeća ministara bude taj tvoj poslušnik.Bijedni ste vi svi.
Ova budala vodi RS u propast.I sad je daleko iza federacije po svemu.Zaluđuje svoj narod.Nije jasno kako to narod ne vidi da im ta politika nije ništa dobro donijela.
Ne treba ludog zaluđivati, pa vidiš da nemaju opozicije to samo govori što si gori i veći zločinac više ćeš glasova imati u RS (koji i jest nastao na zločinu) Taj narod je potpuno pokvaren pojedinci su oni koji su iole normalni. Budimo realni a ne naivni
Jadan li si ti čovjek.Bijedna dušo šta drugo reć.
ŽIVELA SUVERENA I NEZAVISNA REPUBLIKA SRPSKA !!!
Napokon ce Ameri dohakat ovom cetniku i njegovoj genocidnoj tvorevini.
Cirkusant.
Čitam koji će biti prisutni, i primjećujem jedino Šarovića koji evo po drugi put , prvi put sa Karadžićem ,može se reći pristaje da ruši institucije BiH.
Marketinška agencija “Red box media” koju su osnovali Renato Radišić, sin kontroverznog banjalučkog biznismena Mile Radišića i Pavle Ćorović, zet Milorada Dodika, aktuelnog člana Predsjedništva BiH ušla je u novi posao sa Lutrijom RS vrijedan četvrt miliona maraka
Ovdje nije problem MD nego Srpska ideologija . Mozes se rjesit jednog-dva covjeka ali ideologija koju imaju u glavama tesko! Zato treba napadat korjen ideologije a to je postojanje RS .RS treba pustit da se sama ugasi I na dobrom smo pitu. Osjetili su Srbi to pa su sad požurili da je spase kroz svu ovu halabuku .Jos 10ak godina i ona je završena priča . Sve sto je stvoreno na laži će propast .
...korjen ideologije je SPC, pa zato im Milo u CG zadaje završni udarac,a izvođač je SANU.