Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prošle godine sam u Austriji upoznao XY osobu, i tako u priči kaže da je iz Srbije. Pa reko koji grad, a dotična veli Banja Luka. Pitao sam dotičnu još kako je mogla dobiti prolaznu iz geografije sa tako lošim poznavanjem gradiva, kao i da li joj je Dodik M. bio predmetni nastavnik. Dotična se šuteći udaljila u nepoznatom pravcu...
@crnarukamustafa Mamlaze jedan, svi vi i mi smo poturceni. Da znas i malo bolje istoriju, znao bi da su turci vladali 505 godina na ovim prostorima i da je i tvoj baba i djeda poturak.!
Nebih se slozio sa ovim,ja sam Srbin i Bosanac to itekako ide zajedno cak je nerazdvojivo.Svaka cast Srbima iz Srbije to su nasa braca,mi smo isti narod,ali govoriti da sam iz Srbije??? Ne kontam??? Mi smo Bosanci Srbi,Bosna je nasa zemlja,pa i nasa R.Srpska je dio te Bosne,zasto se odricati necega sto je tvoje???
Eh, kad bi bilo vise tako logicnih i tako razumnih?!
Eto sve si rekao ecu ni slova dodati
Dodik je smrdljivo kopile.
Zalosno je da mu sve prolazi za rukom. Kandiduje se za srpskog clana predstavnistva u drzavi koju negira i nece da prizna.Zalosno je da svi osuduju a niko ne reaguje. Zalosno je da nasi politicari nemaju muda a najzalosnije je da Bosna nema nikoga ko bi mogao biti izabran do 2100....
ima da pocrkate od gladi bagro. kolika je to srpska dijaspora iz r.s ? on ocigledno nezna da sa podrucja Prijedora u dijaspori zivi xy naroda,koji investira u taj region a i stime hrani i srpski narod. da samo jednu sezonu dijaspora ne dodje to bi bila ekonomska katastrofa za region Prijedor... e moja kljusino,hajd reci stolarima,mehanicarima,zubarima itd itd itd da ne saradzuju sa bosnjacima iz dijaspore,volio bi cuti njihov odgovor.
Stvarno je zalosno sto se sve dogadja sa nasom domovinom Bosnom i Hercegovinom. Kako je doslo do toga da nase komsije Srbi i Hrvati vise ne zele zivit s nama. Izgleda da su zajedno s nama samo zbog pritiska medjunarodne zajednice.? Jos jucer smo se svi ponisno zvali Bosancima a danas ne zele niceg zajednickog sa svojom vlastitom domovinom, pa vise vole susjedne zemlje nego svoju. Pitam se samo sta ce biti ako ikada medjunarodna zajednica digne ruke od Bosne?! Ne zelim ni pomisliti.
Ne zele zato sto su naši predstavnici prodane duše zapadu koji od nas prave robove .. pogledaj intervju ivana pernara na centralnom dnevniku na yt imas
Opet Mile Bosanac izvodi vratolomije na trapezu u Cirkusu takozvanom RS...
Penzije kod ovog mamlaza u tzv rs su 160 KM samo da se zna...al bitno da se srbuje jer samo tako ce imati podrsku ovih ovaca..
Penzije kod ovog mamlaza u tzv rs su 160 KM samo da se zna...al bitno da se srbuje jer samo tako ce imati podrsku ovih ovaca..
A zasto su pobjegli vani ?? Ako im BiH kao drzava nije mogla omoguciti bolju buducnost zasto im ti u tzv rs nisi obezbijedio egzistenciju??
Srbi nisu satanizovani oni su- Satana!!!
Kako je krenulo srbija nece biti ni teritorija sta ce srbi onda?Svi u dihasporu sa crnogorskim papirima??:))
nek se odreknu i vi tako ... da postanete manjina .... sjeme vam se zamelo
Ma šta zna budala šta je dijaspora.