Komentari (219)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravi onaj seljacina...bez manira i opste kulture...ostavi zenu iza sebe niti da je saceka,pomogne izaci iz aviona....traktorista onaj pravi. Hej Bosno i Hercegovino sta si dozivila ko da te predstavlja....
"najviše državne počasti" ????? HAHAHA Niđe zastave,niđe himne,dočekala ga 2 portira.
B.T.N.J. izgledaju ko brat i sestra a ne kao muz i zena
Vidi Dode i njegove Rode!
Bruka i sramota za cijelu BiH. Ide Predsjednik drzave a tamo ga docekuje potpredsjednik i ministar vanjskih poslova Da ima imalo.ponosa prekinuo bi ovaj sastanak pid hitnon
primjećujem da je ženi okreno leđa
Poveo dodik grinča ;)
Joooj nije nam pravo nikakoooo hahahahha
Ah ta Bjelorusija. Leglo demokratije u autokratskoj Evropi
ima jos nade da ce u povratku avion da se srusi... pomozi bozeee hahahah
Kaze se da izgled supruge u starijim godinama, puno kazuje o njenom muzu. Sta je sve ova gospodja morala da pretrpi u svom braku, samo ona zna.Oni su zajedno od srednje skole i on sve sto nije izivio u mladjim godinama, radi sad.Ako nisi lojalan i dobar svojoj zeni, neces to biti ni svojoj drzavi.U Americi,ako nemas skladan obiteljski zivot, ne mozes biti predsjednik,sto je i logicno,ako nemas kvalitetnu obitelj, ne mozes stvarati ni kvalitetnu drzavu.
@SimpleRed ti bi volio da je tako ali ne mora uopšte da znači. Primjer ti je Milošević. On Miru Marković upoznao isto u srednjoj školi i zauvijek je bio zaljubljen u nju. Istina i da je imao problema zbog toga ali je bilo tako. Sve to zavisi od ljudi i niko nikad ne može da zna šta se između njih dešava
Za godinu dvije BiH ulazi u NATO i ovaj primitvac Dodik silazi sa politićke scene.U BiH živi manje od 600 hiljada srba prosjećne starosti od 43 dodine i kad bi pokušali bilo kakvo otcjepljenje srpske republike brzo bi bili poraženi.
Za godinu dvije BiH ulazi u NATO i ovaj primitvac Dodik silazi sa politićke scene.U BiH živi manje od 600 hiljada srba prosjećne starosti od 43 dodine i kad bi pokušali bilo kakvo otcjepljenje srpske republike brzo bi bili poraženi.
izvidjaju teren za bjezaniju, zat je poveo hanumu na putovanje o drzavnom trosku
Činjenica je jedna a to je da svi zajedno propadamo, tonemo i svaki dan konstatujemo da ima još dna. Tri plemena na čelu sa: "Mile koji sjedi", "Ludi Draganče" i "Bakeronimo" će nastaviti da predvode svoje horde u propast i bezdan iz kojeg se nikada nećemo izvući jer smo zadojeni mržnjom a kretenizam nam je "relevantna" komponenta u karakteru.
@IvanaKrndelja stvar je u tome što su oni samo reprezenti narodne volje. Za njih glasaju i džaba sve kad je narod glup.... Jesi živio u ivana krndelja??
Laktasenko kod Lukasenka.
prva dama bih, melanija na aparatima