Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta sad laktaski fasisto - ekstremaiso srpski i najveci mafijasu u Evropi ? Hoces li lizati gu*zu ce*tniku nikolicu ko sto si to jako dobro radio ce*tniku borisu tadicu ? Genocidna tvorevina u kolapsu , i odlazi u kantu smeca gdje joj je mjesto za sva vremena ! Zivjela SUVERENA Re*publika Bosna I Hercegovina !
Mislim da bi u Srbiji morali održat vanredne predsjedničke izbore da Dodik nije odlučio poštovat njihovu volju...
Референдумско питање гласи: ЈЕСТЕ ЛИ ЗА ИНТЕГРИСАЊЕ ДРЖАВЕ БиХ У ЕУ И НАТО? Наравно, РЕФЕРЕНДУМ НА ЦИЈЕЛОЈ ТЕРИТОРИЈИ БиХ.
heh OVAJ CI.GAN postuje sve jer je pun love izvucene od genocidasa!A MU.TAVI SRBI FASISTI SU NJEGOVO VLASTNISTVO koliko ih ucjenjuje i je.be ovaj Dodik Psihopata...NNEEKKAA JJEE!!
ti ces bit uskoro uhasen, reko ti je Jovanovic vec onda i reko si da prihvatas rizik, sad ti je doslo vrijeme za corku
Mr. Pozderac jr. ide na zapad da radi u pečalbi, budući šef kabineta druga Zlatka Zlagumdžije. Država za Pozderca.
@denzel \"187% glasaca, a sve u dure. sto ti je reci demokracija:) \" Otkud ubaci taj postotak. 187 glasaca a ne 187% glasaca.
Oooooo Micune...
http://www.shotbux.com/?ref=almasica
ко се боји олињалог вука још три за грош три за грош. прнули сте у чабар ободрински четс
Koji strah kod Bolesnjaka naspram Tome Nikolica , morace im hodze strave kolektivno saljevati ,majko mila straha i frustracije to jos nije vidjeno ! Naravno da ce RS postovati rezultate izbora u Srbiji to je normalno, kao i vi u pederacij nista nije sporno, izjava Milorada Dodika obicajena za govor politicara !
Сад ће Додо окренути плочу. Јака БиХ је јака Црпска нова Додикова мантра.
Dodik je nesretan čovek - Riječi su Tomislava Nikolića tokom Predsjedničke debate u okviru emisije Reč na Reč održane u prošlu srijedu na kanalu RTS 1.
Pod hitno REVERENDUM o nepriznanju izbora u Srbiji !!!!!!!
Nikolić će razvaliti Srbiju (po uzoru na Gorbačova) , sve unovčiti i otići u Evropu da živi . Živi bili pa vidjeli .
Raspiši referendum o podršci ;) Ti si maher za lažnjake ;) Ne sumnjam ja da će se ove dvije krmeče glave brzo dogovoriti o nastavku silovanja Bosne :(
Dogovoriće se Tihić, Fahro i alijin mali i sa njim. Kao što se alija dogovarao sa Krajišnikom i Ćosićem.