Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala dodiku za ovu inicijativu. Sada ce Bosna dobiti i Vrhovni Sud a ovi postojeci ce biti jos bolji, profesionalniji i po evropskim standardima. Predlazem da se Dodiku dodjeli Zlatni LJiljan za ovo.
Zadnja depeša wikileaksa dovoljno je rekla o tebi i Dodiku, ne javljaj se više ...
Samo je Dodik smogo snage da opali Ešton, Tu staru ružnu europsku polovnjaču... Čak joj je dopustio da mu frulu prosvira...
Jadni mi ako nam Evropa pomaže. Evropa je stara qurvetina koja priča o moralu... Podržali su fašizam 1992 podržaće ga i danas, kažu da nije tako, a nek svako procjeni šta rade i nek se sjeti šta su uradili...
Kad cete vi nesto sami ucinit za BiH?! Stalno cekate da to drugi za vas ucine. Ljenstine najvece na Balkanu.
E ako je ovo izjavio Lajcek, to znaci da je Dodlo dobio jos jednu bitku...Nevjerovatno..Koliko li je Dodlo Asthonovoj utrpao na skriveni bankovni racun...
Lajčaksenko i Laktasenko
Dodji Slovak, da ti j e b e m o majku k u r v u!
Jest, jest, dobar je, kako da nije! Uskoro ce i Vrhovni sud! Dok je Laktasenka i njegovih prijatelja iz interesa kakav je Lajcak, za BiH nema zime. Oni su ucinili vise za BiH nego sto je Silajdzic uspio prosuti demagogije. Samo naprijed!
Ne, ne Slovak! Gazda ti ga pusi, a s njime ga pusis i ti!
Laktasenko je gotov, a s njime i ovaj slovacki jadnik kojeg je laktaski diktator uzeo u najam!
DANAS SAM BIO NA PROSVJEDIMA JER JE VJERINAUKA JEDINI PREDMET IZ KOG NEMAM 1. TOLIKO SAM RETARDlRAN DA MI JEDINO HODŽA NE ŽELI DATI 1 IZ SAŽALJENJA (USPUT 2 PUTA MJESEČNO DOLAZI MI SE NAMERAČIT MAME)
Lajčak uopšte ne skriva da se stavljan u zaštitu Dodika i da svo vrijme u EU lobira zanjegove interesa. U slučaju referenduma koji je trebao biti organizovan u RS,gdje je Dodik ispao nedosljedan, Lajčak ga vadi i želi njegov poraz prikazati kao nešto što jedobro za njega. Inače lajčak je sve vrijeme panjkao i olajavao Silajdžića kod EU da bi pravdao Dodikovo necivilizirano ponašanje jer je po njemu bio isprovociran Silajdžićevim istupima. To je objavio wikileaks i time je obznanjena sumnja da Lajčak lobira za Srbiju i RS i da podržava njihovo rušen je Bosne i Hercegovine.
Ovom bijednom slovackom saucesniku u poricanju genocida Genocida i rusenju BiH treba zabraniti ulazak u zemlju i prekinuti svaki odnos sa fasistickim psom!
Slovacki pas uzalud laje. Sponzor mu pada, a sa sponzorom ce pasti i on!
Mogao bi se i Mile Črvenka uskoro naci pred Sudom kao optuzeni za krivicno djelo korupcije. Mile Črvenka mora odgovarati za novac koji je primio od negatora Genocida i jednog od dvojice posljednjih evropskih diktatora, Mileta Laktasenka za usluge rusenja BiH i potpomaganju realizaciji velikosrpskih interesa. Uzalud, rezultati su nula u odnosu na to koliko je Črvenka kostao Laktasenka.
@Paste......Boban i Susak de.bi.lu !!!!! SIKTER FA.SIS.TOI