Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Korektan govor
Živjela Republika Bosna i Hercegovina!
@CicaSaDrine Mislis Srbi ubijaju djecu?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pravda za Davida✊✊✊✊✊
Ah iznenadih se obracanju Srbijanskog predsjedavajuceg predsjednistva Bosne i Hercegovine na ovim lijepim rijecima obracanja. Cudi me da je mogao izustiti BiH a da mu se nije omaklo da predstavlja maticu "srbiju" na EYOFU.
Kako ne, “dva grada, jedan san”... Samo jos postavite zid na granici izmedju.
Gledam slike i kontam nesto kako ona/j Zeljko Cvijanovic ima izraziti netalenat za modu i oblacenje. Ubjedljivo najneukusnije obucena osoba na zatvaranju.
Neko od selendre pokušava praviti grad a neko od grada pravi selendru. U svakom slučaju oba primjera su raj za malograđane
najvise nam on kvari sliku po svijetu.. samo mu metak u celo fali.
Ovaj lik bi se trebao kandidovati za predsjednika Srbije... Da pokaže šta sve može i oduži se onima koji ga vole i podržavaju... Mislim da bi to bilo korektno, a ne ovako ga nama nesposobnog gurate... Eto vam ga nek vama dipli... Pa mu aplaudirajte... Nama u BiH ništa dobro nije donio... Mislim na sve... Realno
Zanima nas jesi li ikada prolazio putem od Sanskog Broda do Doboja? Cim udjes u Bosnu i Hercegovinu prvo sto vidis smece pokraj puta, zaraslo drvece i zivica skoro pa na cesti, flase i najlonke, nered i uzas! To govori odmah sve kakva nam je drzava sve vidis na jednom mjestu. Ali bitno je da nije se ne daj Boze promašila jedna rasvjeta a da njoj nije okacena zastava RS. PS: OVO NIJE GOVOR MRZNJE VEC CISTA REALNOST.
@kickbox Sto se tice smeca to je sramota onih koji to rade, a sto se tice zastave, to je zastava RS-ke i ne vidim zasto to tebi smeta. To se svugdje tako radi. Drzavnu zastavu moraju da stave pored entiteske ako su u pitanju politicki zvanicnici.
Jesi ti ikada bio u Milanu, Italjia?? Da vidis sta je smece i REALNOST
Sta ces da posaljes iz takvog grada gospodine Milorade i da si 3 puta veci isto je..seljacljuk
@Dr.ArslanagicLi nista o ostalim pozitivnim desavanjima u bih od ovog klixa, brisu sve njima ne pase spalim im ga rodjenoj
Ajmo zazvizdite svi u glas 🤣
covjek je politicar, prica onako kako mu odgovara... al iskreno, nama treba jedan ovakav al na teritoriji cijele BIH
covjek je politicar, prica onako kako mu odgovara... al iskreno, nama treba jedan ovakav al na teritoriji cijele BIH
realan govor
Dodik je privatno veliki prijatelj sa bosnjacima, cak se sa njima i najvise druzi, ali zbog javnosti srpske i politicke borbe mora se ponasati tako da osvaja srpski puk na taj nacin.
@The_Beg Laz je da ih smatra herojima. Procitaj hiljade clanaka i izjava gdje je za njih konkretno rekao da su dvojica individua koja su u jako teskim politickim vremenima stali u odbranu svog naroda. Nikad ih herojima nije nazvao.
Kad je to Istocno Sarajevo postalo grad?
Zar on nije za referendum