Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Peglate sa ovim likom boli nas racku
@Sammirfazlinovichh ja najiskrenije molim redakciju klix-a da prestanu smarati sa ovim covjekom. Znam da zivite od dodika, migranata, i korone, ali sto je previse, previse je 🙄
Kod nas kada vide ovako da neki političar za kojeg narod glasa je lopov kriminalac... onda se promijeni tema u komentaru....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nemam ja ništa u Ruisiji ali ima sin i žena.
Jasno kao dan zna da ce eventualno doci dan kada ce morati da njezin pa se osigurao
Vila na Dedinju u Beogradu. U kojoj je smjestena ambasada. A ja ti si podigao kredit u banci da to napravis.. Pa Dodo nije narod blentav. Dosta vise tvoje suplje price
Naravno da ti nemas ali zato imaju djeca ili zena ili neznam ko drgi iz tvoga klana.
Svaka mu stoji, dzaba sto ga ne volimo. da je nama Bosnjama jedan ovakav gdje bi nam kraj bio! eeee moj Alija, Alija
nemoj ti nista poklanjat samo daj plate i penzije onolike kolio ljudi zarade
dobro mu je stanivukovic rekao -svako otvaranje usta osim jela je kod duduka cista laž
pazi se dodo dobices metak u celo
do-dick-če mlatiš praznu slamu
Dodo, pokloni mu ono sto imas u Sloveniji ako smijes ;)
Joj političara čime se bave,. Ccccc
Ovaj je više sam sebi dosadan...
De si uzmite sobu
Jest se truhlo zaobado danas. :-) Ja sam siguran da truhlo nema nista u Rusiji .... na svoje ime....., ali hajde neka truhlo pokloni ono sto je na Igorovom imenu. :-)
Svi padaju samo na neke nevažne konflikte... Iako konflikata nema... Jer ništa se ne potpisuje... Zadnje što je potpisano je bio dogovor između SDA i HDZa i to pod pritiskom SAD i EU. Samo nekoliko dana poslije Putine izjave da svaka promjena u BiH bez njegovog odobrenja ugrožava sigurnost. To je direktno uplićanje u suverenost BiH. Od tog momenta na portalima BiH više nije bilo niti jednog napada SDA na HDZ i obrnuto. Jer je situacija ozbiljna.
sve dodikovo u rusiji je pod drugim imenom,i njegovi dokumenti u rusiji ne nse ime milorad dodik,jer on zna da ce kad-tad morati pobjeci iz BiH i ima jos jedan identitet u rusiji!
@AhmetKosacaMladji ....pa kad znate sta Mile u Rusiji ima, sigurno znate i to drugo ime onda. koja ste vi zatucana gomila???:):):)
Ranko, baja sviro kraj, pakuj stvari iz kabineta u ovo koji dan... provaljeni spanski racuni