Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto vidis Dodik moze sta hoce i nikom nista.
Vjeruj da nije bas tako, on jedno prica a u pozadini sve sto mu stave potpisuje. Past ce vepar ovaj jos malo ne brini se ti nista. Zna Schmidt sta slijedi ako nesto naprave ovi iz manjeg BH entiteta.
Dodik samo priča,niko ga ne shvata ozbiljno!I on leti ubrzo!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ciganija moj Dodo sve je to uhh
Namjerno su nam nametnuli ovakav Dejtonski mirovni sporazum da bi Bosance drzali na mrtvoj tacki iz koje nikad nemozemo napredovat niti ojacati,bit samostalni i skroz suvereni.Dvolicnost na djelu.
On moze da ne provodi odluke visokog predstavnika i provocira sve redom i nikom nista ali u federaciji nece da moze jer evropi se tako hoce.Dupli aršini.Evropa šuti na cetnicke skupove po Bosni i ratne retorike.Ali neka nicija nije do zore.On ovo sve radi jer mu dopuštaju.Nedo bog da neko naš iz federacije tako radi.Bio bi davno sankcionisan a mozda i zatvoren.Jbg dobro je reko Valentin Inzko da se mozemo samo uzdati u sebe.
koji je ovo lik
Hahahahaahaha ovaj prica jedno za naivne javno a onda sve uradi kako mu se naredi
Svaka cast Dodiku i srbima. Kapa do poda, nek trojkaši prodaju drzavu za fotelju! Izginuli dabogda
Ko god je protiv odluke o kupovini poslanika je protiv drzave, znaju li ovi sto su na proteste dosli sto su tamo?
Sad će i tebi kraj laktaško seljačka varalice
Pa hadje Šmite budi dosljedan, nametni njemu rješenje!
Šta bi sa Đokovićima Mile, Gancija prava, aaaaa ?? E Mile, Mile .... raspitaj se šta Srbijanci vele o tebi i Bosancima pravoslavnim...oslušni Srbijance i Beograđane prave a ne one traktoriste.
Hoces hoces ...tvoj entitet je dio drzave Bosne i Hercegovine ...jeli ti to tako tesko razumijeti ili si dobro g.up .
Milorade bit ćeš odrađen. Veoma brzo. Odraditi će te isto ko neki dan što te odradiše na RTS-u kad si baljezgao pred upaljenim kamerama o porodici Đoković. A znaš Milorade ko te je to odradio? Vučić lično!
Hoce hoce Mile i sam znas da hoce.
Kao u onoj pjesmi..da te mrze,a da ti se dive.. Svaka mu čast!
A ti mu se to diviš? Vjerovatno zbog glavundare one prazne? Uživaš kad čuješ da je nekog dobro izvrijeđao. Kad pukne volina o ledinu dobro će se zatrest. Em je volina teška, em je letila visoko.
zlo je ime njegovo, zlo!
Realno samo mu kazes ne priznajemo tvoje odluke i radis po svom, ne znam zasto samo Bosnjaci osjecaju obavezu da slusaju Smita, niko ga ne ebe ni 5%