Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obican svercer i kriminalac, do podne mrzi sebe a od podne citav svijet. Dzaba ti lajat tebe ce u buharu tvoji strpati ,
"Za Govedaricu Dodik kaže da "ne prestaje da se sa oduševljenjem odnosi prema terminu 'država BiH'" - pa zar ova rečenica ne govori sve??? Za sve što se mi srcem borimo a to je jaka država BiH on smatra da se to ne smije ni pomenuti a kamo li raditi na ostvarenju tog cilja. Mislim da ovog čovjeka, ako želimo naprijed, treba što hitnije maknuti i to za dobrobit dvih građana DRŽAVE BOSNE I HERCEGOVINE.
" Želje Milokrada da se otarasi OHR-a, su sada definitivno pale. Ne da OHR ne odlazi, već se pojačava Wigemark i ljudskim i finansijskim potencijalom, a takođe pojačava NATO sa dolaskom britanskog generala, koji takođe imati veoma velika ovlašćenja. Mile, Mile, Kipar ti je ipak najsigurnija desrinacija! Begaj bre, dok te Dragan ( Mektić) nije uhapsio!
Neruśi se gnjezdo lahko dok je Baboooo źiv..
Tako je Milokrad Ronhil..
Ronhil izgleda zabrinut...
Vidite glavonje laktaskog poceo je da otjece, jos malo i crknut ce ova zivorinja.
Tebi je zivot dao sve A tebi i to malo je..
U prevodu Dodik poručio dotičnima: Da jedu govna
Ovaj je totalno puk'o . . . Previše mu smeta kad čuje istinu a boli ga kad ljudi ne prihvataju njegove laži i budalaštine ... Imaš ti svoju PTPC pa tamo palmudi očemu hoćeš i koliko hoćeš, to je svakako privatna TV CHCD i tvoje malenkosti (vreće govana od 130 kg.) . . . ! ! !
Tako je Mile Ronhil ostao jedini faktor koji sprecava napredak BIH na putu ka EU. Kad ode na robiju kao sto i zasluzuje nestace i blokada. Bar se sa Crnadkom, Bekticem, Ivanicem koliko- toliko moze razgovarati a sa seljacinom nikako.
RS se raspada, bliži im se kraj terorističkom režimu, gotovo je.
Sve sto je nastalo na patnjama druga dva naroda je osudjeno na propast ... Smrt genocidnoj tvorevini !!!
Nemoj sanjatiiiii
Pogledajte ovo!!!!! https://youtu.be/oEbRjQvK9u8
https://youtu.be/qxjG-Spj7NE
Rudonja, ne postoje nikakve zajednicke institucije i zajednički nivoi. Postoje DRŽAVNE institucije!
Ne sikiraj se Dodi dok je Bake živ ti ćeš vladati srpskom.