Komentari (224)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mile Laktasenko prosi za Sumsku
Njihaaa
Ne dajte im marke, narod se ionako naučio snalaziti i živiti od svog rada, ovim lopovima ovi krediti služe samo za plate a ne razvoj, u ovoj godini ste uzeli 2 milijarde eura kredita povećali zaduženost u ovoj godini za 30%, pa jestel i vi i ti koji vam daju kredite ikako normalni više, ne dajte lopovima marke
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Mile samo Daj lovu!! Mile prodaj privatnu imovinu kako bi smanjio vanjski dug RS ,ako si toliki patritao i servin!!!
@gooUser110411041 Da, genocidna tvorevina treba poceti FBIH pordavati sve sto se moze unovciti za kredite koje FBIH treba garantovati. Biti ce FBIH identicno kao za banke. Ovaj kriminalac iz Laktasa prebaci zivu lovu u Beograd i Moskvu, a onda FBIH ce morati vracati pare. Kad kazem FBIH, mislim na kantone gdje ne vlada UZP mafija.
Gledaj Srbe kako prose. Nemaju ni za slame. Jos malo da potraje pandemija, eto ih da prose na Bascarsiji.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sta moljakaš za pomoć bahati manipulatoru? Govoriš kako će se raspasti i BiH i EU, a sada kao zadnji miš moliš za pomoć tu istu EU, tek ćeš da vidiš šta će te snaći, sahraniće te oni koji ti još uvijek aplaudiraju po mitinzima dok im pjevaš "ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine..."
EU cini gresku ako im da pare Ova 3 faraona samo svoje dzepove pune.Grant zafalilo za putovanje ipak idu praznici
Nedaj te pare ni ovom ni Bakiru ni čoviću oni su dosta pokrali i sisali norod.Zna se čija je automafija,globtour,ronhil,bh telecom,elektroprivreda....kupuju auta kurce se sa rotirajucim svjetlima.
Opet cigananje. Dovedes nas u siromastvo i onda kuknjava.
42 opstine i tri u federaciji.
daće on i guzice za ojre :D
PROSIJAK SE RASPILAVIO-NEBI LI ŠTA UPROSIO
Nema teorije da se naši političari dogovore... BIH je uvijek trebala međunarodnu zajednicu za bilo koji značajniji dogovor.
Ma nosite se više u materinu i naši i vaši, što niste ulagali u zemlju nego pljačkali samo prosjačite da EU ovde oduzme sve resurse sa nam djeca, sutra budu bez pitke vode i resursa i njihovi robovi stoko svi redom od federacije do RSa sram vas bilo, sjrćam se kad, su ogradili žicama Vrelo Bosne nidi mogo prići
Mislis da napunite svoje dzepove, zafalilo para nakon izbora?
Ne daj im ništa da glad zavlada i sve da ih rastjeramo pa onda novi ljudi i dajte njima
Posljedice genocida su ostale trajne. Dejton to nije promijenio. Svaki dan nam se otima država, svaki dan se prepisuje gruntovno na one koji su počinili genocid. Žrtve žive u strahu, nemaju mogućnost da se vrate na svoja prijeratna ognjišta (nije ispoštovan Aneks 7), nemaju zaštite, nemaju zakona na nivou države koji bi ih štitio, nema zakona protiv negiranja genocida i presuda Haškog suda.
zabranjuju upotrebu Bosanskog jezika a daju imena studentskih domova po imenima ratnih zločinaca, odaju im priznanja, nagrađuju ih i ponovo prijete preživjelim žrtvama. Vodi se politika aparthejda (dvije škole pod jednim krovom).
Ratovi su bili agresivni protiv BiH u kojoj je počinjen genocid. Države koje su vodile agresivne ratove nisu tada, pa do danas, politički sankcionisane. Te države i danas vode agresivnu politiku prema BiH sa ciljem njene podjele.
Stalno pljuvati EU zvaničnike i ne težiti da se ide prema uključenju u EU, a tražiti od njih novac, pa makar i kredite, je licemjerno.